Lorna4 -> RE: super tašče (14.9.2012 10:41:01)
|
evo še ena, ki je s svojo taščo kar zadovoljna [sm=smiley36.gif] seveda me kdaj kaka stvar tudi zmoti, ampak v osnovi je pa zelo krasna ženska [sm=bravo.gif] za tamalo odlično skrbi, smo jo dali tudi že prvič na počitnice in se je čist krasno obneslo [sm=smiley1.gif] me je pa seveda ful spraševala na začetku kaj in kako, ker ni hotela po svoje delat, tko da sem bila kar zadovoljna, zdaj pa itak vidim, da obvladata zadevo in pač ko je tamala tam, se rihtajo po svoje. tudi sicer sta oba zelo fajn, vedno pripravljena pomagat, priskočita na pomoč kadar potrebujemo varstvo, čeprav nismo blizu doma!! se drugače vidimo cca enkrat tednesko, ampak takrat prideta skoraj za cel dan, da mal nadoknadimo, ker tamala jih ima neverjetno rada. živiva v njunem bivšem stanovanju (še ni prepisano) in se niti enkrat nista vtaknila v to, kako rihtamo stvari, vedno pozvonita, ko prideta, čeprav imata še vedno ključ in nikoli ne uletita nenapovedano, in nikoli če nas ni doma, skratka spoštujeta to, da smo samostojna družina in se po svoje rihtamo. sem zelo zadovoljna [sm=bravo.gif]
|
|
|
|