|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   suha koža, temenca - vaš nasvet
24.2.2005 17:40:28   
Pilar
Ok, spet vas nekaj prosim: Naš:duda: ima po telesu kar suho kožo. Kaj naj naredim, da ne bo tako suha?

Za temenca pa sem brala, da nekatere namažete z maslom :zmeden:,...no še kakšen nasvet mogoče?

Pa že vnaprej vam hvala :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.2.2005 18:07:06   
tinica
Naš je imel tudi zelo suho kožo zlasti po obrazo. V lekarni sem kupila kremo BebiVal, ki mu zelo pomaga in moram reč, da ima sedaj čudovito kožo.:sloncek:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2005 18:08:21   
LIALIA
Za suho kožo je Linola fett kopel zakon. Za temenca pa Linola fett krema. Oboje se dobi v lekarni. Naša ima bol občutljivo kožo in ji vsakič, ko jo kopam, dam v vodo malo te kopeli in njena koža je takooooo mehka in gladka.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2005 18:13:10   
CUKRČEK
Moja mala je za temenca dobila mešanico olivnega in ricinusovega olja in je pomagalo. Dovolj je tudi že navadno olivno olje.

lp

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2005 18:24:16   
Pi-kica 1
Jaz ga namažem tam, kjer ima suho kožo, s hladilnim mazilom, pa je hitro boljše. S temenci pa se mi borimo že dva meseca, pa še ni videti konca. Glavico mu namažem z mandljevim oljem, čez nekaj časa pa mu sčesem temenca s krtačko dol. do večera jih ravno odpravimo, zjutraj pa so spet tu :zmeden2:

LP

Pi-kica

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2005 18:36:13   
lidia
Jaz sem temenca odpravila z olivnim oljem, cca. 1 uro pred kopanjem namazala bučko.

Proti suhi koži jaz dam v vodo pri kopanju nekaj kapljic mandljevega olja, potem pa malega še namažem, fajn vtrem z masažo, s tem oljem. Zadostuje.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2005 18:47:01   
CUKRČEK
Še to sem pozabila, da sem glavico namazala z olji in dala gor kapico ter pustila čez noč. Zjutraj pa s krtačko zdrgnila in oprala glavo.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2005 19:34:17   
nežre
Za suho in občutljivo kožo je nam zdravnica priporočila Eucerinovo oljno kopel, za trdovratna temenca pa Oronazol zdravilni šampon (oboje dobiš v lekarni). Eucerinova kopel je fantastična, vendar ga po njej vseeno namažemo še z belo bazo z olivnim oljem. Oronazol šampon pa uporabljaj samo 1× tedensko.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2005 19:40:54   
ZARA
oj Pilar...
Jst Zaro mazem kar z olivnim oljem,kupljenim v lekarni in tud temence smo kar z tem odpravl...je pa res da jih skorej ni imela!!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2005 19:51:12   
Anonimen
Za temenca nam je zdravnica predpisala losijon Elocom (na recept) in v treh dneh smo jih popolnoma odpravili, pa je bila kar debela plast.
Najprej pa smo preizkušali domače recepte "olje-kopel-frotirka-krtača" pa ni pomagalo.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2005 22:28:36   
sena
Tudi mi odpravljamo temenca samo z olivnim oljem. Namažen in potem jo češem. Tako ji paše:)-, da mi je zadnjič skoraj zaspala zraven. Delam pa to vsakih nekaj dni, čim opazim, da se pojavljajo.:racka:

LP

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2005 23:38:36   
Skabi
Eucerin je zakon za suho kožo. Navlaži kožo in posuši denarnico (olje za tuširanje stane 1800 sit!)

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?