|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sušilni stroj
12.6.2005 19:00:59   
wawa
Ok ok ne me sedaj nadret...........vem da tole ne spada na ta forum, ampak zgubila bom živce....

Kupujem sušilni stroj, ker pa je kopalnica majhna in je v njej že pralni iščem takega ki bi bil ožji od 60cm.......po 2h visenja na netu, ga nisem našla zato me zanima ali katera ima takega ožjega in ali ve ali se ga sploh da dobiti??????????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sušilni stroj
12.6.2005 19:13:08   
.ču
Pa se odloči še za zamenjavo pralnega stroja in kupi vse v enem ali cvaj im ains:)
Jes za drugo rešitev ne vem,sorry:(

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sušilni stroj
12.6.2005 19:16:04   
sašaš

Lahko pa sušilnega postaviš na pralnega! 8)

Midva sva na istem - vzela bova pralni stroj z zgornjim polnenjem (širok 40 cm), ampak takega sušilnega nisva nikjer zasledila :( gor pa tud ne moreva postavit, ker je ravno tam full spuščen strop (mansarda).

Mogoče pa druge kaj vejo - če obstaja ožji sušilc...:zmeden2:

Lp :muca:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sušilni stroj
12.6.2005 19:16:21   
tjaga
Kaj pa sušilni stroj na pralnega?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sušilni stroj
12.6.2005 19:17:42   
pika74
men se zdi, da smo mi najdl enga s 40cm širine in to v Candyju - polnenje z vrha.

Dej mal prever pr njih. Kupil smo ga pa tam v centru Lj (tam pri hotelu Lev) ene par let nazaj. Pa še v akciji je bil.

:rozica::rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sušilni stroj
12.6.2005 19:23:24   
wawa
Ej saj na koncu bova res postavila enega na drugega, sem pomislila tudi na kombiniran pralno sušilni stroj, a je pralni stroj star eno leto in mi da je lih mal škoda ven dat (gorenjka:)-:)-:)-:)-)

zdaj sem gledala pri gorenje majo ene vmesne elemente pa jih potem res lahko enega na drugega postavim.......

Je pa tako da sem najprej mislila, da ne rabim sušilnega, pa se je izkazalo,da ga rabim, ker se mi cunje na stojalu sušijo tudi dva dni pol majo pa neprijeten vonj.............

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sušilni stroj
12.6.2005 19:29:20   
lucika
jaz sem v bloku, pa smo meli ene mujote za arhitekte, al kdorkoli je projektiral. mi imamo v kopalnici nad bano prazno, nad pralnim strojem, kjer bi edino lahko bil susilec, pa imamo bojler. meni je edina sansa,da ga pac ne dam v kopalnico (ko si ga enkrat privoscim). na to si pomislila?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sušilni stroj
12.6.2005 19:40:04   
Anonimen
Ne 2 v 1!!! Sušilec posebej je veliko bolj kvaliteten!! Pomisli na to, da sušilec rabi samo elektriko (seveda kondenzacijski). Jaz ga imam npr. v loži, ker v kopalnici res ni prostora. Imam pa kombiniran stroj, vendar sem dokupila sušilec. RAzlika je očitna.
Res pa moram zato cunje čez sobo nest sušit. Ampak drugače v enosobnem pač ne gre.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   sušilni stroj
12.6.2005 19:50:28   
wawa
Evo zdaj sva z dragim izmerila, bova dala enega na drugega, pa eno omarco malo premaknila..............upam da se zadeva da pošteno fiksirat, drugače se bom skoz bala da mi kaj na glavo pade:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Brez sušilnega stroja bi bila res najboljša varjanta, ampak sem bila brez njega eno leto pa pol pa ne mislim več bit..............

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sušilni stroj
12.6.2005 19:58:42   
lucika
eh, wawa, ce si na mene mislila...NEEEEE, ne to, da ga ne das v kopalnico in ga nimas. ne to, da ga ne das v kopalnico, das ga pa na hodnik, al kamorkoli kjer je tistih pol metra viska. jaz bi ga kar v kuhno vtaknala...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sušilni stroj
12.6.2005 20:00:22   
Anonimen
Kupi konzole in nogice, ki so za to namenjene, pa se nimaš kaj bat, da bi padlo. Če bo pošteno zmontirano.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   sušilni stroj
12.6.2005 20:53:06   
Gina
Jaz imam sušilca na pralnem stroju, pa je super. Odlična rešitev. So mi že tam, kjer sem kupila sušilec, dali zraven tako zadevo, s katero se pritrdi sušilec na pralni stroj. Drži ko pribito, pa pri nas vse non stop laufa.

Nikar ne daj sušilca v predsobo, ker strašno navlaži prostor. Čeprav je sušilec koncenzacijski, ustvarja veliko vlage v zraku, tako da moraš imeti v tisti sobi, kjer ga imaš, okno, sicer se boste zadušili notri.:)-:)- No, malo pretiravam, ampak res moraš imeti okno tam, če ne ga daj pa tja, kjer okno imaš.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?