sušilni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

wawa -> sušilni stroj (12.6.2005 19:00:59)

Ok ok ne me sedaj nadret...........vem da tole ne spada na ta forum, ampak zgubila bom živce....

Kupujem sušilni stroj, ker pa je kopalnica majhna in je v njej že pralni iščem takega ki bi bil ožji od 60cm.......po 2h visenja na netu, ga nisem našla zato me zanima ali katera ima takega ožjega in ali ve ali se ga sploh da dobiti??????????????

.ču -> sušilni stroj (12.6.2005 19:13:08)

Pa se odloči še za zamenjavo pralnega stroja in kupi vse v enem ali cvaj im ains:)
Jes za drugo rešitev ne vem,sorry:(

sašaš -> sušilni stroj (12.6.2005 19:16:04)

Lahko pa sušilnega postaviš na pralnega! 8)

Midva sva na istem - vzela bova pralni stroj z zgornjim polnenjem (širok 40 cm), ampak takega sušilnega nisva nikjer zasledila :( gor pa tud ne moreva postavit, ker je ravno tam full spuščen strop (mansarda).

Mogoče pa druge kaj vejo - če obstaja ožji sušilc...:zmeden2:

Lp :muca:

tjaga -> sušilni stroj (12.6.2005 19:16:21)

Kaj pa sušilni stroj na pralnega?

pika74 -> sušilni stroj (12.6.2005 19:17:42)

men se zdi, da smo mi najdl enga s 40cm širine in to v Candyju - polnenje z vrha.

Dej mal prever pr njih. Kupil smo ga pa tam v centru Lj (tam pri hotelu Lev) ene par let nazaj. Pa še v akciji je bil.

:rozica::rozica:

wawa -> sušilni stroj (12.6.2005 19:23:24)

Ej saj na koncu bova res postavila enega na drugega, sem pomislila tudi na kombiniran pralno sušilni stroj, a je pralni stroj star eno leto in mi da je lih mal škoda ven dat (gorenjka:)-:)-:)-:)-)

zdaj sem gledala pri gorenje majo ene vmesne elemente pa jih potem res lahko enega na drugega postavim.......

Je pa tako da sem najprej mislila, da ne rabim sušilnega, pa se je izkazalo,da ga rabim, ker se mi cunje na stojalu sušijo tudi dva dni pol majo pa neprijeten vonj.............

lucika -> sušilni stroj (12.6.2005 19:29:20)

jaz sem v bloku, pa smo meli ene mujote za arhitekte, al kdorkoli je projektiral. mi imamo v kopalnici nad bano prazno, nad pralnim strojem, kjer bi edino lahko bil susilec, pa imamo bojler. meni je edina sansa,da ga pac ne dam v kopalnico (ko si ga enkrat privoscim). na to si pomislila?

Anonimen -> sušilni stroj (12.6.2005 19:40:04)

Ne 2 v 1!!! Sušilec posebej je veliko bolj kvaliteten!! Pomisli na to, da sušilec rabi samo elektriko (seveda kondenzacijski). Jaz ga imam npr. v loži, ker v kopalnici res ni prostora. Imam pa kombiniran stroj, vendar sem dokupila sušilec. RAzlika je očitna.
Res pa moram zato cunje čez sobo nest sušit. Ampak drugače v enosobnem pač ne gre.

wawa -> sušilni stroj (12.6.2005 19:50:28)

Evo zdaj sva z dragim izmerila, bova dala enega na drugega, pa eno omarco malo premaknila..............upam da se zadeva da pošteno fiksirat, drugače se bom skoz bala da mi kaj na glavo pade:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Brez sušilnega stroja bi bila res najboljša varjanta, ampak sem bila brez njega eno leto pa pol pa ne mislim več bit..............

lucika -> sušilni stroj (12.6.2005 19:58:42)

eh, wawa, ce si na mene mislila...NEEEEE, ne to, da ga ne das v kopalnico in ga nimas. ne to, da ga ne das v kopalnico, das ga pa na hodnik, al kamorkoli kjer je tistih pol metra viska. jaz bi ga kar v kuhno vtaknala...

Anonimen -> sušilni stroj (12.6.2005 20:00:22)

Kupi konzole in nogice, ki so za to namenjene, pa se nimaš kaj bat, da bi padlo. Če bo pošteno zmontirano.

Gina -> sušilni stroj (12.6.2005 20:53:06)

Jaz imam sušilca na pralnem stroju, pa je super. Odlična rešitev. So mi že tam, kjer sem kupila sušilec, dali zraven tako zadevo, s katero se pritrdi sušilec na pralni stroj. Drži ko pribito, pa pri nas vse non stop laufa.

Nikar ne daj sušilca v predsobo, ker strašno navlaži prostor. Čeprav je sušilec koncenzacijski, ustvarja veliko vlage v zraku, tako da moraš imeti v tisti sobi, kjer ga imaš, okno, sicer se boste zadušili notri.:)-:)- No, malo pretiravam, ampak res moraš imeti okno tam, če ne ga daj pa tja, kjer okno imaš.

Stran: [1]