|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sušilni stroj
19.9.2007 14:36:54   
Hanna M.
kupila sem sušilni stroj Gorenje in bila zelo presenečena, ko sem v navodilih prebrala, da je potrebno spodnji in zgornji filter čistiti po vsaki uporabi.
Ker je kondenzacijski, mi je logično, da vodo po uporabi zliješ stran, ne vem pa zakaj je treba spodnji filter stalno čistiti.
Zdaj sem ga uporabila 5 x in spodaj ni bilo nikoli nič umazanije. Kako pa zadevo prakticirate vi?

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sušilni stroj
19.9.2007 14:39:37   
Anonimen
Jaz imam sicer Whirlpoola ampak čistim vsakič sam filter ki je pri bobnu in odlijem vodo. Spodnji filter sm čistla do zdej mnde dvakrat pa mam že en let sušilc.

(odgovor članu Hanna M.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 14:49:24   
aluš
Jaz imam Gorenje, vedno čistim samo filter na vratih, za spodnji filter pa še nisem slišala, da ga ima. Moram danes mal prečekirat preden kaj crkne, ker nisem sčistila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 14:51:49   
Naja30
Jaz imam Boscha in tudi čistim samo filter pri bobnu in vodo odlijem. Spodnji filter je menda v enem letu možek enkrat očistil.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 14:57:06   
Spark
Jaz imam zanussija, pa tudi čistim, samo filter na vratih, in vodo odlijem.
Sem se pa enkrat odločila, da očistim še tisti drugi filter. Kr v banjo sem ga dala, pa full močen curek vroče vode, spustila, čez tiste reže, da je šla umazanija stran. Sem pa to ene dvakrat naredila do sedaj. Imam ga pa že 2l.
Sem pa videla, da se mi nabira voda pod tem filtrom. Ker od tam voda kaplja v tisto posodo. Tako, da se bom morala navaditi, da vsakič po uporabi, povlečem ta filter  ven, pa tam obrišem vodo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 15:11:17   
tintin
Jaz mam gorenje, čistim filter pri vratih vsakič + odlijem vodo, kondenzator pa 2-3-krat letno.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 17:47:37   
eya
Imam tudi Gorenjev: filter na vratih očistim vsakič, tistega spodaj pa cca 1-2x na mesec...tudi tam se naberejo mucke.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 20:49:52   
mojsoncek
Mi imamo Electrolux-a in vsakic ocistim samo filter na vratih in odlijem vodo. Za spodnji filter je pa senzor in mi pa piska, kadar ga je potrebno ocistiti.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2007 8:48:37   
honey
Jaz imam Zanussi sušilca in v 2,5 letih, kar ga imam, sem mogoče 2x čistila kondenzacijski filter. Vedno čistim samo tistega na bobnu. V navodilih pa vem, da piše, da naj bi spodnji filter čistil 1x - 2x letno.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?