|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strije!!!
31.3.2005 20:31:22   
teja21
dober večer:nosecka:
groza strije imam že po celih bokih zdaj se mi počasi že začenjejo delati po riti, sem prav depresivna zaradi tega, sama sebi se zdim grozna...:((:((
zavedam se da sem stara 23 in imam same strije:((
pomagajte, imate iste težave, ali veste mogoče če izginejo???
mažem se pa s kremo afrodita zjutraj in z maslom za strije zvećer, pa nič boljše ni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   strije!!!
31.3.2005 20:37:38   
Teni_
Izginejo ne, po porodu pa zbledijo. Jaz sem maljša kot ti, pa jih imam od 1. nosečnosti ogromno. Zdaj bom še pa verjetno kakšno zraven dobila.

lP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   strije!!!
31.3.2005 20:39:49   
borovnička
teja, tud jest sem stara 23 let in tud jest imam strije. Sicer imam že "mrtve", ampak poznajo pa se še vedno. Zdej niso več rdeče, ampak so bele. Najbolj se vidijo poleti, ko koža porjavi, tiste :hudicek: strije pa ostanejo bele.

Ne sekiraj se! :rozica: Veš koliko nas je s to nadlogo! Ene imamo pač manj prožno kožo kot druge srečke. Žal drugega nasveta ti ne morem dat.:(

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   strije!!!
31.3.2005 20:44:13   
teja21
borovnička in mojca, ampak vesta da moje takoj postanejo bele, pa še čutim jih povrhu ko se mažem.
kje jih imata vedve???
a se lahko bojim da mi nastanejo še kje???:(
sem pa v 16t

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   strije!!!
31.3.2005 20:48:04   
tina21
po kolkem času pa ta nadloga zbledi, upam da do morja bodo :zmeden:
smo namreč nudisti in marogasta rit hm,hm

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   strije!!!
31.3.2005 21:02:42   
borovnička
teja, jaz jih imam tudi na bokih, drugje ne. pa niti noseča še nisem, niti rodila še nisem. pred par leti sem se na hitro zredila in so nastale. se že zdej bojim kakšna bom ko bom noseča.

tina, tega je že kar nekaj časa nazaj in se ne spomnim več kako hitro so zbledele. vem samo to, da ko sem jih dobila, me je koža tam ful srbela.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   strije!!!
1.4.2005 7:05:29   
Anonimen
Tudi jaz imam strije po spodnjm levem delu trebuha. Groza:((

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   strije!!!
1.4.2005 7:24:35   
Grascakinja
Jaz sem pridelala kar orng količino, ko sem bila v puberteti, ker sem na hitro "vzbrstela". Imam jih povsod, kjer češ - boki, ritka, prsi, notranja stran stegen, eni dve celo pod kolenom.
Hvala bogu so vse obledene in se jih skoraj ne vidi, ker sem zelo svetle polti. Sem se pa nehala obremenjevat z njimi, ker jih imam pač skoraj že od nekdaj in me to ni oviralo pri prav ničemer, še najmanj pri ljubezenskem življenju.
Ker imam tako kožo, sem se tudi začela takoj v nosečnosti mazat po buhiju, ampak pomoje ne bo dosti zaleglo in brez strij ne bo šlo. Kaj čem, tako pač je, al zgubljam živce al pa ne, pridejo.
Obledijo v par mesecih, jih je pa dobro mazat s kako kremico, bodo hitreje obledele.

Čim manj strij vam želim, če pa že dobite kako, pa čim manj sekirancije!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   strije!!!
1.4.2005 7:29:24   
Tina31
Baje moški tega sploh ne opazijo...

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   strije!!!
1.4.2005 7:38:43   
Grascakinja
Ja, če jim lih s prstom ne pokažeš, res ni še noben tip nič rekel. Opazi velikost in obliko jošk, da bi pa ga na tem zakladu motila kaka črtica, no way, se ne pustijo odgnat takim malenkostim!

Če je poleg tebe med nosečnostjo, ko se ti delajo, jih bo pač opazil. Ampak takrat te ima pa itak že tko rad, da mu je vseeno. Pa tud če mu ne bi blo, saj ne moreš nič proti temu!

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   strije!!!
1.4.2005 7:42:47   
wawa
Ohoj punce...

Jaz sem sicer noseča šele 8t in strije še niso na pohodu, vam pa povem naslednje..

par let nazaj sem se nenormalno zredila(ščitnica) in potem shujšala, pri tem so se pojavile zoperne in grde strije.....in povem vem te zadeve zbledijo....
Še hitreje bodo izgile, če boste dvakrat na teden na delu kjer jih imate uporabile piling za kožo, ali pa se ko se tuširate masirale z eno tako malo bolj grobo rokavičko (ne vem iz česa je imajo pa jih v merkatorju) potem pa si kožo na tistem predelu zdrgnile z brisačo in jo zmasirale z oljem ali kremo za povečanje elastičnosti kože (imajo sigurno kako v DMu)......deluje, če seveda ima človek čas(česar je na žalost bolj malo) in je vztrajen......res je da ne izginejo se pa izgubijo in so slabo vidne:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   strije!!!
1.4.2005 7:53:16   
Teni_
Jaz jih imam po trebuho. Nenormalno. Upam, sicer, da jih več ne bo. Bomo videli.

lP,
Mojca

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   strije!!!
1.4.2005 9:16:13   
teja21
ok malo ste me že pomirile, ampak jaz sem bolj temnopolta še posebaj poleti in te strije na bokih bodo ko lučke.
a po trebuščku precej rade nastanejo??? ali ko se koža širi ali krči??

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   strije!!!
5.4.2005 0:08:14   
katja76
Čeprav malo pozno vseeno upam, da boš prebrala. V prvi nosečnosti sem imela strije po riti, ker sem proti koncu nosečnosti veliko sedela v avtu (ni šlo drugače zaradi obiskov in izletov) Za zdaj v drugo, je še vse OK. Se pa vsak dan redno mažem s kremo. Obstaja kar nekaj dobrih izdelkov (Oriflame, Vichy,...) Probaj še s tem.
Po porodu pa itak zbledijo.:nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Katere igrače?

Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje? Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!