strije!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

teja21 -> strije!!! (31.3.2005 20:31:22)

dober večer:nosecka:
groza strije imam že po celih bokih zdaj se mi počasi že začenjejo delati po riti, sem prav depresivna zaradi tega, sama sebi se zdim grozna...:((:((
zavedam se da sem stara 23 in imam same strije:((
pomagajte, imate iste težave, ali veste mogoče če izginejo???
mažem se pa s kremo afrodita zjutraj in z maslom za strije zvećer, pa nič boljše ni.

Teni_ -> strije!!! (31.3.2005 20:37:38)

Izginejo ne, po porodu pa zbledijo. Jaz sem maljša kot ti, pa jih imam od 1. nosečnosti ogromno. Zdaj bom še pa verjetno kakšno zraven dobila.

lP,
Mojca:nosecka:

borovnička -> strije!!! (31.3.2005 20:39:49)

teja, tud jest sem stara 23 let in tud jest imam strije. Sicer imam že "mrtve", ampak poznajo pa se še vedno. Zdej niso več rdeče, ampak so bele. Najbolj se vidijo poleti, ko koža porjavi, tiste :hudicek: strije pa ostanejo bele.

Ne sekiraj se! :rozica: Veš koliko nas je s to nadlogo! Ene imamo pač manj prožno kožo kot druge srečke. Žal drugega nasveta ti ne morem dat.:(

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

teja21 -> strije!!! (31.3.2005 20:44:13)

borovnička in mojca, ampak vesta da moje takoj postanejo bele, pa še čutim jih povrhu ko se mažem.
kje jih imata vedve???
a se lahko bojim da mi nastanejo še kje???:(
sem pa v 16t

tina21 -> strije!!! (31.3.2005 20:48:04)

po kolkem času pa ta nadloga zbledi, upam da do morja bodo :zmeden:
smo namreč nudisti in marogasta rit hm,hm

borovnička -> strije!!! (31.3.2005 21:02:42)

teja, jaz jih imam tudi na bokih, drugje ne. pa niti noseča še nisem, niti rodila še nisem. pred par leti sem se na hitro zredila in so nastale. se že zdej bojim kakšna bom ko bom noseča.

tina, tega je že kar nekaj časa nazaj in se ne spomnim več kako hitro so zbledele. vem samo to, da ko sem jih dobila, me je koža tam ful srbela.

Anonimen -> strije!!! (1.4.2005 7:05:29)

Tudi jaz imam strije po spodnjm levem delu trebuha. Groza:((

Grascakinja -> strije!!! (1.4.2005 7:24:35)

Jaz sem pridelala kar orng količino, ko sem bila v puberteti, ker sem na hitro "vzbrstela". Imam jih povsod, kjer češ - boki, ritka, prsi, notranja stran stegen, eni dve celo pod kolenom.
Hvala bogu so vse obledene in se jih skoraj ne vidi, ker sem zelo svetle polti. Sem se pa nehala obremenjevat z njimi, ker jih imam pač skoraj že od nekdaj in me to ni oviralo pri prav ničemer, še najmanj pri ljubezenskem življenju.
Ker imam tako kožo, sem se tudi začela takoj v nosečnosti mazat po buhiju, ampak pomoje ne bo dosti zaleglo in brez strij ne bo šlo. Kaj čem, tako pač je, al zgubljam živce al pa ne, pridejo.
Obledijo v par mesecih, jih je pa dobro mazat s kako kremico, bodo hitreje obledele.

Čim manj strij vam želim, če pa že dobite kako, pa čim manj sekirancije!

Tina31 -> strije!!! (1.4.2005 7:29:24)

Baje moški tega sploh ne opazijo...

Grascakinja -> strije!!! (1.4.2005 7:38:43)

Ja, če jim lih s prstom ne pokažeš, res ni še noben tip nič rekel. Opazi velikost in obliko jošk, da bi pa ga na tem zakladu motila kaka črtica, no way, se ne pustijo odgnat takim malenkostim!

Če je poleg tebe med nosečnostjo, ko se ti delajo, jih bo pač opazil. Ampak takrat te ima pa itak že tko rad, da mu je vseeno. Pa tud če mu ne bi blo, saj ne moreš nič proti temu!

:rozica::rozica::rozica::rozica:

wawa -> strije!!! (1.4.2005 7:42:47)

Ohoj punce...

Jaz sem sicer noseča šele 8t in strije še niso na pohodu, vam pa povem naslednje..

par let nazaj sem se nenormalno zredila(ščitnica) in potem shujšala, pri tem so se pojavile zoperne in grde strije.....in povem vem te zadeve zbledijo....
Še hitreje bodo izgile, če boste dvakrat na teden na delu kjer jih imate uporabile piling za kožo, ali pa se ko se tuširate masirale z eno tako malo bolj grobo rokavičko (ne vem iz česa je imajo pa jih v merkatorju) potem pa si kožo na tistem predelu zdrgnile z brisačo in jo zmasirale z oljem ali kremo za povečanje elastičnosti kože (imajo sigurno kako v DMu)......deluje, če seveda ima človek čas(česar je na žalost bolj malo) in je vztrajen......res je da ne izginejo se pa izgubijo in so slabo vidne:bravo::bravo::bravo:

Teni_ -> strije!!! (1.4.2005 7:53:16)

Jaz jih imam po trebuho. Nenormalno. Upam, sicer, da jih več ne bo. Bomo videli.

lP,
Mojca

teja21 -> strije!!! (1.4.2005 9:16:13)

ok malo ste me že pomirile, ampak jaz sem bolj temnopolta še posebaj poleti in te strije na bokih bodo ko lučke.
a po trebuščku precej rade nastanejo??? ali ko se koža širi ali krči??

katja76 -> strije!!! (5.4.2005 0:08:14)

Čeprav malo pozno vseeno upam, da boš prebrala. V prvi nosečnosti sem imela strije po riti, ker sem proti koncu nosečnosti veliko sedela v avtu (ni šlo drugače zaradi obiskov in izletov) Za zdaj v drugo, je še vse OK. Se pa vsak dan redno mažem s kremo. Obstaja kar nekaj dobrih izdelkov (Oriflame, Vichy,...) Probaj še s tem.
Po porodu pa itak zbledijo.:nosecka:

Stran: [1]