|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stres
14.3.2012 10:38:10   
Teyči
Pozdravljene,

sem v 28. tednu. Kakšen teden sem bila skoraj čez cel dan v stresu, ki se je na koncu kar stopnjeval. Sedaj so mi predpisali pomirjevala, da pridem malo k sebi. Več ali manj me že celo nosečnost skrbi kako bo z otrokom, saj mi je prejšnji otrok umrl star par dni. Za povrhu vsega mi je moja g sedaj na predzadnjem in zadnjem pregledu izmerila obseg trebuščka za za tri tedne manjši kot bi moral biti.  Sekirala sem se in nato odšla po drugo mnenje, kjer so mi teden dni kasneje izmerili, da je obseg trebuščka čisto mormalen. Zaradi tega sem padla v grozen stres, ki ga nisem več mogla obvladati. Vem da stres ni dober za otroka ampak vseeno tiste, ki ste ga doživljale kako se je to odražalo na otroku, je zaradi tega kaj zaostal v rasti ali pa imel kakšne druge razvojne nepravilnosti. Kaj pa v primeru zdravil trenutno jemljem helex, so mi sicer zatrdili, da kratkotrajno jemanje ne povzroča stranskih učinkov, pa bi vseeno rada slišala še vaše mnenje.

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stres
14.3.2012 19:52:42   
Kliki
Poglej saj veš sama da stres ni dober za otroka. Čim manj misli na to da bo kaj narobe. Sprosti se in delaj tisto kar te veseli. 

(odgovor članu Teyči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stres
15.3.2012 22:17:47   
Pacota
Pozdravljena!
Tudi sama sem se spopadala v drugi nosečnosti z velikimi strahovi, ali se bo tokrat moja nosečnost končala ok. V prvi nosečnosti sem prezgodaj rodila in otrok je umrl zaradi komplikacij.
Ko sem bila drugič noseča sem bila kar naprej na robu živčnega zloma, kar naprej sem krvavela in prezivljala peklenski strah, da spet prezgodaj rodim... Tako te vsaj približno razumem, kaj preživljaš. V drugo sem kljub groznemu stresu, strahu, paničnim izbruhom... rodila zdravo živahno deklico. Bila je nekoliko manjša 2800g, 45cm, pa nič zato - bila je in še vedno je, zdrava.
Tokrat sem noseča v tretje in zdaj je straha bistveno manj. Ko me pa prime, si rečem, da ne veramem, da mi bi bilo še 1x potrebno v življenju preživeti vse to.
Priporočam ti, da obiskuješ in bereš čim bolj spodbudne, vesele teme. Izogibaj se zgodbam z slabim koncem, forumov žaujočih... Ogleduj si različno opremo za dojenčke (vozičke, oblačila), beri kako se razvija, kako ga negovati, z njim komunicirati, ga masirati, hraniti, kako poteka dojenje in kakšne so smernice... Takšne teme te bodo vedno razvedrile.
Zaupaj v to, da ti takšna izkušnja še 1x ni potrebna in bi bila res neverjetno naključje.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?