Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stolček za hranjenje na dopust? 5.6.2009 8:36:05
|
|
|
|
pf
|
Za prvi maj je jedla na fotelju v hotelski sobi, ker je bila še premala za hotelsko hrano in sem ji kosilo dala pripravila v sobi, čez dan pa v vozičku dosti. Drugače je pa bila malo še na postelji, pa malo v prenosni postelji, pa malo na rokah. Mi ga ne bomo nosili zraven, se bomo že znajdli brez, ker gremo za 14 dni in bomo že itak preveč krame.
|
|
|
|
RE: stolček za hranjenje na dopust? 5.6.2009 8:38:54
|
|
|
|
špelin@
|
Ja, pri prvi sem vlačila s seboj stolček za hranjenje. In še goro drugih reči. Pri drugih dveh pa ne več. Ni prostora Hranim ga v vozičku, igra se na tleh, tudi plastični krožnik s koščki hrane mu dam kar na nižjo mizico, da stoji zraven in je. Ko še ni stal, je dobil krožnik kar na normalno jedilno mizo, vzela sem ga v naročje in je jedel.
|
|
|
|
RE: stolček za hranjenje na dopust? 5.6.2009 8:53:45
|
|
|
|
Hope2
|
v vozičku, na rokah, bumbo stolček
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.6.2009 8:54:31 >
|
|
|
|
RE: stolček za hranjenje na dopust? 5.6.2009 9:01:56
|
|
|
|
ninocka
|
Dokler sta bila v lupinici, sem ju hranila v lupinici, drugace pa smo s sabo jemali antilopa - un del za sedet je itak velik kot kahla, noge pa poberes ven in tud ne zavzamejo veliko prostora.
|
|
RE: stolček za hranjenje na dopust? 5.6.2009 9:31:36
|
|
|
|
t5t6
|
Nikoli ga nisem vzela s seboj. Že tako je bilo preveč ostale prtljage. Hranila sem jih v lupinici, kasneje pa kar v vizičku ali v naročju. Pri kakih 10 m pa sem jih že posedla na normalen stol in jih podložila s povštri.
|
|
|
|
RE: stolček za hranjenje na dopust? 5.6.2009 9:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo Antilopa kupili ravno zaradi dopustov in pa za kbabici.
|
|
|
|
RE: stolček za hranjenje na dopust? 5.6.2009 10:04:04
|
|
|
|
Katrin
|
Mi dopustujemo v prikolici in lani smo imeli stolček s seboj, letos pa bosta škratka jedla kar pri majhni plastični mizici
|
|
RE: stolček za hranjenje na dopust? 5.6.2009 10:48:36
|
|
|
|
Nina00
|
Pri prvem smo vzeli s seboj. Star je bil 7 mesecev in je bilo vedno povsod okoli njega vse polno hrane. Sva bila pa z malim na morju dober mesec, družba se je pa menjala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 11:05:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?