|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stolček tripp trapp
15.3.2008 15:06:30   
fiesta
živjo mamice.

Ker se počasi pripravljamo na prihod prvorojenčka in zbiramo opremo, me zanima, če ima katera kaj izkušenj s stolčkom tripp trapp, ki ga dobiš v paketu od csd-ja. Namreč cena v paketu je 30 eur, medtem, ko so po trgovinah občutno dražji. Razmišljala sva, da bi vzela ta stolček, sam me skrbi, da ni mogoče slabe kvalitete, glede na to da je taka razlika v ceni.

Pa še vaše izkušnje s stolčki za hranjenje-kateri so boljši ti tripp trappi ali tisti plastični stolčki s pladenjčkom. Kot sama razumem so plastični stolčki primernejši za začetek, za večje pa je potem nujno vzet tripp trappa.

Hvala za vaša mnenja pa veliko užitkov ob hranjenju vaših malčkov.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stolček tripp trapp
15.3.2008 15:11:01   
melaverde
Če imaš možnost, si nabavi stolček za hranjenje iz Ikee.Sama imam Chiccotovega in se lahko skrije proti temu:

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/00069725
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/40076093

Meni je lep, praktičen (tudi za na dopust) in poceni (z mizico 20 eur)...pa tamali rad sedi v njem!!
Za kasneje pa bo še miljon akcij...vsaj jaz se ne obremenjujem....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2008 15:18:28   
ana b
Mi imamo stolček iz paketa pa nismo opazili, da bi bilo kaj narobe. Je pa iz leta 2004.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2008 15:18:47   
rija
mi smo vzeli tega od ikee, antilop, ker je mali pač v ikei sedel v njem,pa zelo poceni je bil pa sva rekla; tudi če bo v njem samo par ur user posted image ....in se je izkazalo za odličen nakup.....

je pa v njem sedel do dveh let, zdaj pa je  šel direkt za mizo....torej mi tripp trapa ne bomo rabili....še dobro, da se nisem zaletela in ga kupila....

< Sporočilo je popravil rija -- 15.3.2008 15:19:37 >

...vox populi...

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2008 18:03:20   
Naja30
Mi imamo tudi tega od ikee in Brevija. Oba sta ok.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2008 20:39:01   
CUKRČEK
Moja najstarejša ima trip trap iz paketa in je super. Tudi maladva bosta imela takega, ker je fajn.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2008 21:34:29   
birdy
Jst sicer nimam trip trapa iz paketa, mam kupljenga trip trapa. Ti pa tko povem, men je ta stol ful fajn, velik bolj všeč kot plastični. Jst sem svojga trip trapa (takrat jih je delal Stol) uporabljala še v osnovni šoli, mela bi ga še vedno pa asmo ga žal posodili naprej.
Men je trip trap fajn zato, ker se višina lahkoskoz prilagaja, je trpežen, stabilen... Je pa res da pa ni tako lep na izgled kot nekateri plastični stoli.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2008 21:39:20   
lex
jaz imam že za oba trip trap in mi je najbolj važno to, da vsi 4 jemo za isto mizo isti čas, ne pa da je nekdo vstran od mize. To je tisti del dneva ko smo resnično sami in hočem da smo skupaj, tud ta 3 ga dobi. Meni so super

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2008 12:23:23   
karin412
Trip trap je res super, ker je otrok za mizo, pa lahko ga je čistiti, ker ima povsod vse ravno,brez kakih izboklinic. Primerjaj trip trap od Stokkeja na spletni strani Baby centra, če je po obliki enak kot tisti v paketu, kjer je tudi slika-a ima obliko Z.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2008 12:27:00   
Anonimen
je pa v njem sedel do dveh let, zdaj pa je  šel direkt za mizo....torej mi tripp trapa ne bomo rabili.

Enako, razen da se je za mizo na veliki stol presedla ze prej.

Tudi trip-trap je krasen stolcek, takoj za Antilopom.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2008 14:12:21   
kekec in mojca
Pred leti sem kupila ponaredek tripp trapp stolček z mizico - bila je neka akcija v Mercatorju, stal je približno 10.000 SIT (okrog 40 €) in moram reči, da je prav super stolček. Ni bilo šans, da bi se otrok prevrgel, ker ima takšno težišče...

Zdaj smo vzeli še enega - tega iz paketa. Kaj pa vem... Nismo ga še sicer preizkusili, ampak na prvi pogled se mi ne zdi tako stabilen, kot prvi. Lahko da se motim.

Na tem stolčku prestolonaslednik sedi še zdaj, ko je star 3,5 let.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 16.3.2008 14:13:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2008 14:17:37   
Anuška79
IZVIRNO SPOROČILO: lex

jaz imam že za oba trip trap in mi je najbolj važno to, da vsi 4 jemo za isto mizo isti čas, ne pa da je nekdo vstran od mize. To je tisti del dneva ko smo resnično sami in hočem da smo skupaj, tud ta 3 ga dobi. Meni so super

user posted image se ne bi mogla bolj strinjati

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2008 14:24:37   
*bubi*
V paketu je do nedavnega bil original trip trap, zdaj pa je ta slovenska varianta, ki se imenuje (v trgovinah) sigma. Cena med enim in drugim je očitna. Lahko ti povem, da sem ob nakupu točno premerila enega in drugega in sta po dimenzijah identična. Edina razlika je v naslonjalu, tale sigma ima na hrbtu še malo dvignjen naslon.

Mi smo potem kupili tega slovenskega (v Slovenijalesu) za enak denar, kot ga dobiš zdaj v paketu in je stolček super! Ravno tako stabilen kot original.

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2008 14:46:36   
mojca75
toplo priporočam trip trap (originalen al pa slovenski), naup katerega drugega je stran vržen denar, ker pri letu in pol ne more več v njem sedet.
trip trapu odstraniš varovalo in je uporaben do 7-8-10 leta.

Imao dvoletnico ki smo jo v trip trap začeli dajati ko je dobro sedela in ga ne zamenjam. Tudi drugi otrok ga bo imel.

je vreden vsega denarja.

predvsem pa se še jaz lahko vsedem nanjuser posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.