stolček tripp trapp (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

fiesta -> stolček tripp trapp (15.3.2008 15:06:30)

živjo mamice.

Ker se počasi pripravljamo na prihod prvorojenčka in zbiramo opremo, me zanima, če ima katera kaj izkušenj s stolčkom tripp trapp, ki ga dobiš v paketu od csd-ja. Namreč cena v paketu je 30 eur, medtem, ko so po trgovinah občutno dražji. Razmišljala sva, da bi vzela ta stolček, sam me skrbi, da ni mogoče slabe kvalitete, glede na to da je taka razlika v ceni.

Pa še vaše izkušnje s stolčki za hranjenje-kateri so boljši ti tripp trappi ali tisti plastični stolčki s pladenjčkom. Kot sama razumem so plastični stolčki primernejši za začetek, za večje pa je potem nujno vzet tripp trappa.

Hvala za vaša mnenja pa veliko užitkov ob hranjenju vaših malčkov.

LP

melaverde -> RE: stolček tripp trapp (15.3.2008 15:11:01)

Če imaš možnost, si nabavi stolček za hranjenje iz Ikee.Sama imam Chiccotovega in se lahko skrije proti temu:

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/00069725
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/40076093

Meni je lep, praktičen (tudi za na dopust) in poceni (z mizico 20 eur)...pa tamali rad sedi v njem!!
Za kasneje pa bo še miljon akcij...vsaj jaz se ne obremenjujem....

ana b -> RE: stolček tripp trapp (15.3.2008 15:18:28)

Mi imamo stolček iz paketa pa nismo opazili, da bi bilo kaj narobe. Je pa iz leta 2004.

rija -> RE: stolček tripp trapp (15.3.2008 15:18:47)

mi smo vzeli tega od ikee, antilop, ker je mali pač v ikei sedel v njem,pa zelo poceni je bil pa sva rekla; tudi če bo v njem samo par ur [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]....in se je izkazalo za odličen nakup.....

je pa v njem sedel do dveh let, zdaj pa je  šel direkt za mizo....torej mi tripp trapa ne bomo rabili....še dobro, da se nisem zaletela in ga kupila....

Naja30 -> RE: stolček tripp trapp (15.3.2008 18:03:20)

Mi imamo tudi tega od ikee in Brevija. Oba sta ok.

CUKRČEK -> RE: stolček tripp trapp (15.3.2008 20:39:01)

Moja najstarejša ima trip trap iz paketa in je super. Tudi maladva bosta imela takega, ker je fajn.

birdy -> RE: stolček tripp trapp (15.3.2008 21:34:29)

Jst sicer nimam trip trapa iz paketa, mam kupljenga trip trapa. Ti pa tko povem, men je ta stol ful fajn, velik bolj všeč kot plastični. Jst sem svojga trip trapa (takrat jih je delal Stol) uporabljala še v osnovni šoli, mela bi ga še vedno pa asmo ga žal posodili naprej.
Men je trip trap fajn zato, ker se višina lahkoskoz prilagaja, je trpežen, stabilen... Je pa res da pa ni tako lep na izgled kot nekateri plastični stoli.

lex -> RE: stolček tripp trapp (15.3.2008 21:39:20)

jaz imam že za oba trip trap in mi je najbolj važno to, da vsi 4 jemo za isto mizo isti čas, ne pa da je nekdo vstran od mize. To je tisti del dneva ko smo resnično sami in hočem da smo skupaj, tud ta 3 ga dobi. Meni so super

karin412 -> RE: stolček tripp trapp (16.3.2008 12:23:23)

Trip trap je res super, ker je otrok za mizo, pa lahko ga je čistiti, ker ima povsod vse ravno,brez kakih izboklinic. Primerjaj trip trap od Stokkeja na spletni strani Baby centra, če je po obliki enak kot tisti v paketu, kjer je tudi slika-a ima obliko Z.

Anonimen -> RE: stolček tripp trapp (16.3.2008 12:27:00)

je pa v njem sedel do dveh let, zdaj pa je  šel direkt za mizo....torej mi tripp trapa ne bomo rabili.

Enako, razen da se je za mizo na veliki stol presedla ze prej.

Tudi trip-trap je krasen stolcek, takoj za Antilopom.

kekec in mojca -> RE: stolček tripp trapp (16.3.2008 14:12:21)

Pred leti sem kupila ponaredek tripp trapp stolček z mizico - bila je neka akcija v Mercatorju, stal je približno 10.000 SIT (okrog 40 €) in moram reči, da je prav super stolček. Ni bilo šans, da bi se otrok prevrgel, ker ima takšno težišče...

Zdaj smo vzeli še enega - tega iz paketa. Kaj pa vem... Nismo ga še sicer preizkusili, ampak na prvi pogled se mi ne zdi tako stabilen, kot prvi. Lahko da se motim.

Na tem stolčku prestolonaslednik sedi še zdaj, ko je star 3,5 let.

Anuška79 -> RE: stolček tripp trapp (16.3.2008 14:17:37)

IZVIRNO SPOROČILO: lex

jaz imam že za oba trip trap in mi je najbolj važno to, da vsi 4 jemo za isto mizo isti čas, ne pa da je nekdo vstran od mize. To je tisti del dneva ko smo resnično sami in hočem da smo skupaj, tud ta 3 ga dobi. Meni so super

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] se ne bi mogla bolj strinjati

*bubi* -> RE: stolček tripp trapp (16.3.2008 14:24:37)

V paketu je do nedavnega bil original trip trap, zdaj pa je ta slovenska varianta, ki se imenuje (v trgovinah) sigma. Cena med enim in drugim je očitna. Lahko ti povem, da sem ob nakupu točno premerila enega in drugega in sta po dimenzijah identična. Edina razlika je v naslonjalu, tale sigma ima na hrbtu še malo dvignjen naslon.

Mi smo potem kupili tega slovenskega (v Slovenijalesu) za enak denar, kot ga dobiš zdaj v paketu in je stolček super! Ravno tako stabilen kot original.

mojca75 -> RE: stolček tripp trapp (16.3.2008 14:46:36)

toplo priporočam trip trap (originalen al pa slovenski), naup katerega drugega je stran vržen denar, ker pri letu in pol ne more več v njem sedet.
trip trapu odstraniš varovalo in je uporaben do 7-8-10 leta.

Imao dvoletnico ki smo jo v trip trap začeli dajati ko je dobro sedela in ga ne zamenjam. Tudi drugi otrok ga bo imel.

je vreden vsega denarja.

predvsem pa se še jaz lahko vsedem nanj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]