|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stolček DONDOlINO Peg Perego
14.1.2006 22:14:23   
rayy
Tiste ki imate ta stolček, prepričajte me, da je vreden nakupa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
15.1.2006 7:59:18   
Lunca1
Nam se je stol dobro obnesel, vendar pa smo guganje in muziko redko uporabljali. Teja. imela si prav. Vseeno je, če kupiš Primo pappo, ker je cenejši, pa še na manj se zloži. Aja dobro na tem stolu, pa je blazina, na kateri sedi otrok in je lahko tudi pralna. 

(odgovor članu rayy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
15.1.2006 11:49:07   
pika_b
Samo en majhen nasvet. Mi smo prejšnji mesec kupili Primo pappo (star model iz akcije BC) in smo sicer z stolčkom zelo zadovoljni, le ena pomankljivost, ki pa mene zelo moti. Koleščki so zelo težko vrtljivi na parketu.

Mi stolček kar veliko prenašamo (vozimo) po stanovanju, zato se mi je zdelo to zelo pomembno. Zato ti priporočam, da raje kupi Primo pappa Diner, ki ima na koleščkih gumice in so naj bi lepše vrtele. Jaz trgovko še to posebej vprašala in mi je rekla, da te gumice sploh nimajo nobene veze, ampak ???
Na zastopništvo so mi povedali, da je ravno to fora novega stolčka!!!!

Jaz sem si namreč dodatno naročila koleščke od Dinerje, tako da ti lahko povem kako so, ko jih bom dobila.

lp, pika_b




(odgovor članu rayy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
15.1.2006 13:22:38   
Šoni
pika_b, mi imamo pa prima pappa rocker-ja in smo zelo zadovoljni, razen s koleščki. Tudi pri nas so le ti težko vrtljivi na parketu in so seveda plastični, imamo pa nov model (kupljen v BC), vendar ne duha ne sluha o kakih gumicah kot ti praviš. Cena je bila pa za nov modeluser posted image  (ni bil v akciji). Prosim, če mi poveš kdo je zastopnik za te stolčke, bom tudi jaz poklicala in se pozanimala. Me pa malo jezi, da so mi prodali star model za ceno novega.user posted image user posted image

Rayy, smo pa tudi mi kolebali med dondolinotom, pa smo se potem odločili za rockerja, ker ima dva pladnja in je  zgornji snemljiv, pralen v pomivalcu.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
15.1.2006 14:24:55   
pika_b
Ojla, Šoni!

Saj prima pappa  rocker je nov model, vendar še star sistem koleščkov (plastične, brez gumic). Mi smo drugače tudi zadovoljni s stolčkom.
Rocker ima gugalnik, med tem ko moj tega nima. Čisto nov model je samo Diner s temi gumicami, ki je naslednik osnovnega modela Prima pappe (brez gugalnika in glasbe), kakšna koleščke pa ima Dindolina pa ne vem (po slikah sodeč so brez gumic, nisem pa 100%)

Zastopnik za Peg Perego je MAMI http://www.mami.si/

user posted image  user posted image

Prima pappa,      Diner      


Jaz sem prvo klicala v BC, kot reklamacijo, pa so skoraj tja padle, ko sem rekla kaj me moti in da tega pa še noben ni reklamiral.

Cena za 1kom koleščka bo med 600 in 1000 sit, še nevedo točno cene!!!!!

lp, pika_b

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
15.1.2006 15:30:25   
Baldi
pika_b, ja kje si pa prej hodilauser posted image  A zdaj prihaja nova linija z novimi koleščki al kaj?

Lahko samo ponovim za Šoni, da imamo pri nas Rockerja, pri katerem so edina slabost koleščka. Parket jih ne "ljubi" prevečuser posted image   Dandolina z muziko se pa po moje ne splača nabavljati.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
15.1.2006 15:33:25   
Baldi
Še to sem pozabil omeniti, da pri nas še gugalnika nismo nikoli uporabljali. Se pa Rocker in Dandolino po konstrukciji malo razlikujeta od osnovne linije Prima Pappa stolčkov in sta neprimerno bolj stabilna. user posted image  

(odgovor članu Baldi)


< Sporočilo je popravil Baldi -- 15.1.2006 15:35:16 >

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
15.1.2006 15:55:43   
Šoni
Hvala pika_b!user posted image  Bom pa vseeno poklicala zastopnika za Peg Perego, da vprašam, če je možno za rockerja tudi nova koleščka dobit. Saj je verjetno enak sistem kot pri tvojem. Dvomim, da so razvijali kakšen nov princip pri kolesih, razen teh gumic. Je pa že to dovolj neumno, da niso tudi pri modelih rocker in dondolino pomislili na to možnost, da se tuti ti stolčki težje gibljejo po parketu.user posted image

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
15.1.2006 18:41:49   
pika_b
Oh Baldi, jaz sem pa bila naivna in verjela trgovki, da te gumice niso kaj pomembne in pač kupila osnovni model Prima pappa.user posted image  Valjda ker je bil v akciji, zdaj ko pa bom še koleščke dodtno kupila pa bom itak na istem user posted image .

Sicer pa sem kakšne tri tedne nazaj spraševala na RR-u kako se vam kaj vrtijo koleščki na teh stolčkih, ker sem mislila da samo jaz tako kompliciram.

lp,pika_b

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: stolček DONDOlINO Peg Perego
16.1.2006 18:47:30   
pika_b
ojla,

preverjeno tudi DINDOLINA ima ta zanič koleščka!!!!

lp

(odgovor članu rayy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?