stolček DONDOlINO Peg Perego (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


rayy -> stolček DONDOlINO Peg Perego (14.1.2006 22:14:23)

Tiste ki imate ta stolček, prepričajte me, da je vreden nakupa.




Lunca1 -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (15.1.2006 7:59:18)

Nam se je stol dobro obnesel, vendar pa smo guganje in muziko redko uporabljali. Teja. imela si prav. Vseeno je, če kupiš Primo pappo, ker je cenejši, pa še na manj se zloži. Aja dobro na tem stolu, pa je blazina, na kateri sedi otrok in je lahko tudi pralna. 




pika_b -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (15.1.2006 11:49:07)

Samo en majhen nasvet. Mi smo prejšnji mesec kupili Primo pappo (star model iz akcije BC) in smo sicer z stolčkom zelo zadovoljni, le ena pomankljivost, ki pa mene zelo moti. Koleščki so zelo težko vrtljivi na parketu.

Mi stolček kar veliko prenašamo (vozimo) po stanovanju, zato se mi je zdelo to zelo pomembno. Zato ti priporočam, da raje kupi Primo pappa Diner, ki ima na koleščkih gumice in so naj bi lepše vrtele. Jaz trgovko še to posebej vprašala in mi je rekla, da te gumice sploh nimajo nobene veze, ampak ???
Na zastopništvo so mi povedali, da je ravno to fora novega stolčka!!!!

Jaz sem si namreč dodatno naročila koleščke od Dinerje, tako da ti lahko povem kako so, ko jih bom dobila.

lp, pika_b







Šoni -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (15.1.2006 13:22:38)

pika_b, mi imamo pa prima pappa rocker-ja in smo zelo zadovoljni, razen s koleščki. Tudi pri nas so le ti težko vrtljivi na parketu in so seveda plastični, imamo pa nov model (kupljen v BC), vendar ne duha ne sluha o kakih gumicah kot ti praviš. Cena je bila pa za nov model[sm=grrr.gif] (ni bil v akciji). Prosim, če mi poveš kdo je zastopnik za te stolčke, bom tudi jaz poklicala in se pozanimala. Me pa malo jezi, da so mi prodali star model za ceno novega.[sm=grrr.gif][sm=grrr.gif]

Rayy, smo pa tudi mi kolebali med dondolinotom, pa smo se potem odločili za rockerja, ker ima dva pladnja in je  zgornji snemljiv, pralen v pomivalcu.




pika_b -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (15.1.2006 14:24:55)

Ojla, Šoni!

Saj prima pappa  rocker je nov model, vendar še star sistem koleščkov (plastične, brez gumic). Mi smo drugače tudi zadovoljni s stolčkom.
Rocker ima gugalnik, med tem ko moj tega nima. Čisto nov model je samo Diner s temi gumicami, ki je naslednik osnovnega modela Prima pappe (brez gugalnika in glasbe), kakšna koleščke pa ima Dindolina pa ne vem (po slikah sodeč so brez gumic, nisem pa 100%)

Zastopnik za Peg Perego je MAMI http://www.mami.si/

[image]http://www.mami.si/Oprema05/600/PrimaPappa/PPappaPPQ45%20grande.jpg[/image] [image]http://www.mami.si/Oprema05/600/PrimaPappaDinerPOR31.jpg[/image]

Prima pappa,      Diner      


Jaz sem prvo klicala v BC, kot reklamacijo, pa so skoraj tja padle, ko sem rekla kaj me moti in da tega pa še noben ni reklamiral.

Cena za 1kom koleščka bo med 600 in 1000 sit, še nevedo točno cene!!!!!

lp, pika_b




Baldi -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (15.1.2006 15:30:25)

pika_b, ja kje si pa prej hodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] A zdaj prihaja nova linija z novimi koleščki al kaj?

Lahko samo ponovim za Šoni, da imamo pri nas Rockerja, pri katerem so edina slabost koleščka. Parket jih ne "ljubi" preveč[sm=smiley6.gif]  Dandolina z muziko se pa po moje ne splača nabavljati.




Baldi -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (15.1.2006 15:33:25)

Še to sem pozabil omeniti, da pri nas še gugalnika nismo nikoli uporabljali. Se pa Rocker in Dandolino po konstrukciji malo razlikujeta od osnovne linije Prima Pappa stolčkov in sta neprimerno bolj stabilna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

(odgovor članu Baldi)




Šoni -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (15.1.2006 15:55:43)

Hvala pika_b![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bom pa vseeno poklicala zastopnika za Peg Perego, da vprašam, če je možno za rockerja tudi nova koleščka dobit. Saj je verjetno enak sistem kot pri tvojem. Dvomim, da so razvijali kakšen nov princip pri kolesih, razen teh gumic. Je pa že to dovolj neumno, da niso tudi pri modelih rocker in dondolino pomislili na to možnost, da se tuti ti stolčki težje gibljejo po parketu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




pika_b -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (15.1.2006 18:41:49)

Oh Baldi, jaz sem pa bila naivna in verjela trgovki, da te gumice niso kaj pomembne in pač kupila osnovni model Prima pappa.[sm=smiley5.gif] Valjda ker je bil v akciji, zdaj ko pa bom še koleščke dodtno kupila pa bom itak na istem [sm=grrr.gif].

Sicer pa sem kakšne tri tedne nazaj spraševala na RR-u kako se vam kaj vrtijo koleščki na teh stolčkih, ker sem mislila da samo jaz tako kompliciram.

lp,pika_b




pika_b -> RE: stolček DONDOlINO Peg Perego (16.1.2006 18:47:30)

ojla,

preverjeno tudi DINDOLINA ima ta zanič koleščka!!!!

lp




Stran: [1]