anonimen123
|
hvala vam vsem za odgovore. Naj povem, da mi pa moram dat za stanovanje, kredit ni problem odplačevati, kr tudi že najemnino mesečno plačam, in verjemite da imam preliva preko svojega računa veliko več. Bila sem na dveh bankah, na podlagi plačilnih list so mi rekli koliko lahko dobim, vendar sem sama izrazila željo, da ne bi rada imela kredita več kot 400 mesečno. Zato smo prišli na idejo da bi vzela 2 kredita. 1ooo0 eurov- od tega bi poplačala 2900 eurov še kredita za avto, a 7000 je minimalno kar moram imet gotovine. Sej kritje bo, kr mesečno imam vsaj 500 eurov v naprej za vsak slučaj. Sej v ponedeljek bom odšla nazaj v službo, kjer bom začela delat in se probala pogovorit, če bi me lahko kako drugače zaposlili za ta čas, dokler ne dobim kredita. enkratna- ifo. izračun sem dobila v banki na podlagi povedane cene nepremičnine, in nakazila zadnjih treh plač. Je rekel da so zadnje tri plačilne pomembne. Za kredit sem tudi vprašala na banki, kjer ima partner poslovni račun. Od teh 10000 bi poravnala kredit za avto. ajataja- na obeh bankah, sem dobila info, da se mi pri kreditu upoštevata tudi malica in prevoz. Tuki nisem spraševala ali sem aposobna vračat kredit, ampak, kaj bi bilo najbolje narediti v mojem primeru, kr sm dobila novo službo. Ker počakali me ne bojo. m_o_i - z minimalno plačo plačujem že tri leta po 450 najemnine, plus stroške, plus kredit za avto, pa verjemi da sem še kako stvar plačala. Tko da me to ne skrbi. Prej bi me skkrbelo, če bi sanjala o nepremičnini vredni 150 000 eurov, a obrok bi bil, kdo ve koliko. Do 500 eurov mesečno mi ni panike, samo več pa ni šans, zato sem tudi izrazila željo, da bi imela okorg 400, kr se bo obrok večal.
|