|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stan. ali potrošniški kredit
28.4.2006 17:06:25   
Meggi
Imamo izziv ki nas čaka, da si uredimo stanovanje- ni na naju pisano-dediščina ter nakup drugega avta rabljenejga. Kako lahko dobiva kredit.

Mi lakžhko katera poenostavljeno razloži kam se naj obrnem z čimmanj letanja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stan. ali potrošniški kredit
28.4.2006 20:12:06   
PIAF
Stanovanjski kredit je vedno bolj ugoden od potrošniškega. Dandanes pa banke dobesedno tekmujejo, katera bo imela najugodnejšo obrestno mero, paziti pa moraš na t.i. cake, ki so v teh ponudbah. Kot prvo je ta, da moraš biti komitent banke, če hočeš imeti nizko obrestno mero, zato se najprej pozanimaj pri tisti banki, kjer si komitent, nato pa še izračune na drugih bankah. Večina bank pa že ima na intenetni strani informativne izračune, kjer lahko narediš primerjave. Nekaj truda bo vseeno treba vložiti, da izbereš ugoden kredit, ki ga boš plačevala nekaj let (odvisno koliko potrebuješ).
Ko sem jaz jemala kredit pred tremi leti, je bilo vse drugače, bolj strogo, manj ponudb, sploh vezanih na evro. Morala sem dobesedno na razgovor, da sem si sploh lahko vzela kredit na banki, kjer nisem komitent. Če potrebuješ višji znesek, bodo zahtevali poroke ali hipoteko. Mislim, da je nad 5 mio. pogoj hipoteka (pač odvisno od banke). Jaz sem na Hypo banki dobila kredit nad 5 mio brez hipoteke.
Če pa ne potrebuješ veliko denarja, pa lahko vzameš tudi kredit takoj na Novi KBM, ki je zelo ugoden, pa še stroškov zavarovanja ni, ko so pri drugih povsod. Na primer za znesek 2,5 mio plačuješ 50.000 sit mesečno anuiteto na 5 let.
Sama pa moraš vse pretuhtat, saj je vse odvisno od zneska in dobe odplačevanja.
Pa veliko užitkov v novem stanovanju in avtu!!user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?