Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stalno se čohlja po glavici 22.2.2010 11:36:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
jo srbi ali zaradi česar drugega. Jz imam/sem imela navado med študijem se orenk čohat po glavi (in navijat lase). No, pa še zdaj, če imam kakšno težko zadevo v službi se tut praskam in čoham, pa navijam, da sem pol vsa skuštrana, kot da sem se glihkar s pojstle vstala...v resnici pa garam ko žvau. Pa počnem to že od malega, bojda. No, hočem rečt - če si izklujučila uši, (dražeč) šampon, suho lasišče, potem jo opazuj, ali to počne podzavestno (nekateri otročki si navijajo laske na prst) in jo vsakič, ko jo opaziš, opozori na to.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 22.2.2010 11:37:11 >
|
|
RE: stalno se čohlja po glavici 22.2.2010 11:44:22
|
|
|
|
kjava
|
To tud naša skoraj triletnica dela. No, se ne praska, ampak si navija lase. TT, zakaj bi jo blo treba opozarjat na to? Men se ne zdi to nič tazga. Rajš to, kot da bi se nižje dol čohala...
|
|
|
|
RE: stalno se čohlja po glavici 22.2.2010 11:46:13
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava To tud naša skoraj triletnica dela. No, se ne praska, ampak si navija lase. TT, zakaj bi jo blo treba opozarjat na to? Men se ne zdi to nič tazga. Rajš to, kot da bi se nižje dol čohala... JAO . Ekaz jaz sem tudi pomislila na kakšen tik.
|
|
RE: stalno se čohlja po glavici 22.2.2010 11:56:49
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: kjava To tud naša skoraj triletnica dela. No, se ne praska, ampak si navija lase. TT, zakaj bi jo blo treba opozarjat na to? Men se ne zdi to nič tazga. Rajš to, kot da bi se nižje dol čohala... JAO . Ne res. Ene punčke to delajo, tko kot se eni fantki v določenem obdobju skoz za lulčka šlatajo.
|
|
|
|
RE: stalno se čohlja po glavici 22.2.2010 12:06:23
|
|
|
|
ksenjak
|
Ima mogoče temenca?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?