|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spust trebuščka
23.8.2005 10:23:05   
devica
Sem v 35. tednu in me zanima kdaj se je vam mamicam(ki ste že rodile)spustil trebušček in kdaj ste potem rodile. Namreč, meni se je že v 32. tednu in me velikokrat tišči navzdol, v 33 tednu mi je to potrdila še gin. Lahko pričakujem porod prej ali ni pravila? Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spust trebuščka
23.8.2005 17:39:26   
eva1
Jst sem imela malega skoz v kanalu, se tut dvignil ni-bolečine in pritisk pa tak navzdol, a nisem od 32 tedna dalje nč spala... res pa da je bil v med vstavi! V 35 tednu je bil fundus maternice že 3 prste pod žličko in 1 prst odprta...na koncu rodila z elektivnim CR v 38 tednu...sam pomoje bi tut tko naravno prej rodila kt na pdp!

(odgovor članu devica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spust trebuščka
18.9.2005 20:18:33   
janč
jaz sem oba otroka rodila po roku, pa se mi ni pri nobenem spustil trebuh, tako da ti ne morem svetovat

(odgovor članu devica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spust trebuščka
20.9.2005 9:34:21   
Urša
Rodila sem teden pred rokom, otroček pa se mi do takrat še ni nič spustil. Zdej v 2. nosečnosti (33. teden) se mi zdi, da je že ful spuščen in me skoz dol tišči.

(odgovor članu devica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spust trebuščka
24.9.2005 23:28:40   
Wilson
Meni pa se je spustila že v 31t in mi je G. svetovala čim več počivat in sem res veliko počivala , popadke pa dobila točno na porodni termin. Sem pa jaz čutila tudi močan pritisk navzdol. Lp

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?