spust trebuščka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

devica -> spust trebuščka (23.8.2005 10:23:05)

Sem v 35. tednu in me zanima kdaj se je vam mamicam(ki ste že rodile)spustil trebušček in kdaj ste potem rodile. Namreč, meni se je že v 32. tednu in me velikokrat tišči navzdol, v 33 tednu mi je to potrdila še gin. Lahko pričakujem porod prej ali ni pravila? Hvala in lp!

eva1 -> spust trebuščka (23.8.2005 17:39:26)

Jst sem imela malega skoz v kanalu, se tut dvignil ni-bolečine in pritisk pa tak navzdol, a nisem od 32 tedna dalje nč spala... res pa da je bil v med vstavi! V 35 tednu je bil fundus maternice že 3 prste pod žličko in 1 prst odprta...na koncu rodila z elektivnim CR v 38 tednu...sam pomoje bi tut tko naravno prej rodila kt na pdp!

janč -> spust trebuščka (18.9.2005 20:18:33)

jaz sem oba otroka rodila po roku, pa se mi ni pri nobenem spustil trebuh, tako da ti ne morem svetovat

Urša -> spust trebuščka (20.9.2005 9:34:21)

Rodila sem teden pred rokom, otroček pa se mi do takrat še ni nič spustil. Zdej v 2. nosečnosti (33. teden) se mi zdi, da je že ful spuščen in me skoz dol tišči.

Wilson -> RE: spust trebuščka (24.9.2005 23:28:40)

Meni pa se je spustila že v 31t in mi je G. svetovala čim več počivat in sem res veliko počivala , popadke pa dobila točno na porodni termin. Sem pa jaz čutila tudi močan pritisk navzdol. Lp

Stran: [1]