|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spust mod v modnik
9.6.2008 9:39:54   
higuys
Če morda katera ve kdaj naj bi se moda spustila v modnik. Naš pri 2,5 letih ima še moda nekje vmes, ne v trebušni votlini ne v modih.
Pediatrinja je enkrat omenila kot, "ima malo kilo" user posted image , ni nič hudega.
Ima od katere otrok takšno stanje, kako ste rešili?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spust mod v modnik
11.6.2008 11:10:04   
_clea_
Sicer točno ne vem do kdaj naj bi se čisto spustila..ampak po 1 letunaj bi se začela spuščat..naš bo ta mesec star 2-leti pa jih ima še kar zelo visoko (tko je rekla zdravnica) in sva v jeseni naročena k urologu na pregled. Od kolegice sin je bil že pri 1,5 letu prvič operiran zaradi tega vendar se mu je isto stanje ponovilo tako da bo mogel še na en poseg. Imam pa prijatelja,ki zaradi nespuščenih mod ni nikoli oz. ne bo nikoli mogel imeti otrok-nima semenčic.
Upam, da sem vsaj malo pomagala...

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2008 17:15:01   
SNAKE23
nevem!
meni je predavatelj na ustnem izpitu iz pediatrije rekel takole:
on:kdaj je potreben poseg, pri fantkih, pri katerih se moda iz trebušne votline niso spustila v obmodnik?
jaz:? mislim da najkasneje do 3. leta starosti,...
on:imate fanta
jaz:ja
on:imate namen imeti otroke?
jaz:ja
on:upajte, da sta vaša tašča in pediater, ki je imel vašega fanta v obravnavi, v kolikor je imel ta problem ukrepal pred 3. letom
jaz :zakaj?
on: ker če je slučajno čakal toliko časa, vaš fant nebo mogel imeti otrok,...
on:ta poseg se opravi najkasneje do 1,5 leta starosti...majbolje do 9. meseca starosti,...?

sam tolk,.....

moj fant tega problema sicer ni imel,in imava doma že eno zlato punčko,...

srečno

< Sporočilo je popravil SNAKE23 -- 16.6.2008 17:22:26 >

doma me osrečuje naša mala pikica!

Sreča, tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo!---najina mala!

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2008 11:07:31   
higuys
hvala za odgovore, sicer pa kot sem jih napisala nima jih v trebušni votlini ampak nekje na pol...
Pediatrinja pravi, da ni frke.

(odgovor članu SNAKE23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2008 11:30:43   
Lenny
Najin 5,5 letnik bo drug teden operiran. Čakali so namenoma, na levi strani se je zadeva uredila sama, na desni pa bo potrebna operacija. Po razlagi otroškega urologa je potrebno stvar urediti pred puberteto, šele takrat lahko ima posledice za kasnejšo plodnost. Upam, da bo vse O.K.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2008 12:01:39   
orhideja75
baje je tudi odvisno, al so skoz gor, ali se tudi kdaj spustijo dol. ker eni imajo prehodna jajčka. je pa to treba urediti čimprej ja. najbolje pred puberteto.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?