|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet stiki
14.8.2006 15:31:12   
naja13
Z bivšim partnerjem imava otroka in živiva ločeno .Za stike sva se dogovarjala na sodišču in to na vsake 14 dni in vsako sredo in celo točno določeno uro( ob vikendih od 9 ure zjutraj in naslednji dan do 19h in ob sredah od 15h do 19h)On se pa teh ur ne drzi.Odkar imava urejene stike se ure sploh ne drži še nikoli ni bil točen.Vedno ga čakam po pol ure, 45 min, zadnijč pa že kar tri ure.Jaz ne vem a sem jaz dolžna njega čakati tolk časa saj imam svoje oveznosti ,če bi pa šla od doma pa otroka dala v varstvo bi pa me lahko tožil, da mu otroka  ne dam. Dala sem mu tud ultimat da naj ne zamuja, čakala ga bom sam 10 minut če ga ni grem oz. otroka ne bo dobil pa nič kot da mu nebi nič rekla.Prosim dajte mi nasvet.Odvetnik mi tud nč ni pametnega povedal.HVALA. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet stiki
14.8.2006 15:45:10   
dory
V rit naj se kavsne tale tvoj....ce imata urnik potem naj se tega drzi...ce se ne misli,mu postavi ultimat...ko bos enkrat udarla po mizi se bo ze zamislil...

(odgovor članu naja13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2006 20:32:12   
Marogica
Jaz bi naredila tako, da bi vsakokrat po 10 minutnem čakanju enostavno šla od doma z otrokom, pa če je to za prvi vogal sosednje bajte. Pač toliko, da naju ne bi videl. Če se ur ne drži, je to njegov problem. Mogoče se sploh ne za veda, da je to tudi za otroka moteče in žalostno, ko mora čakati na očeta.
Prej pa bi mu seveda povedala, da me ne bo, če ne bo točen, da ne bo rekel, da tega ni vedeluser posted image .

In ne, nisi dolžna čakati, še manj pa NJEGOV otrok. FOtr pa takšenuser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2006 22:16:50   
david
IZVIRNO SPOROČILO: naja13
Odkar imava urejene stike se ure sploh ne drži še nikoli ni bil točen.Vedno ga čakam po pol ure, 45 min, zadnijč pa že kar tri ure.

Kakšno pa je njegovo pojasnilo ? Če zamuja zato, ker doma gleda mehiške nadaljevanke, potem ga je lahko sram. Če pa ima kak opravičljiv razlog, npr. kakšne težave z delovnim časom v službi potem pa se poskusita dogovoriti kako drugače.

d.

(odgovor članu naja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2006 22:46:25   
Anonimen
Stike imate sodno določene. Če se jih on ne drži, nima niti enega razloga, zakaj bi te tožil. Kajti na sodni odločbi verjetno prav lepo piše, da otroka prevzame ob 9:00. Ne ob 10-ih ali 11-ih, ampak ob 9-ih. Če ga ni, ga pač ni. Njegov problem. Ni zakona, ki bi predpisoval, da ga moraš ti čakati. Obstaja samo zakon oz. sodna odločba, ki predpisuje(ta), kdaj je prevzem otroka. In če on to zajebe - koga bo pa tožil? Samega sebe, ker je kriv? Ja, edino to mu še preostane. Kaj pa bi rekel na CSD ali na sodišču? Gospa sodnica - dogovorjeni smo za prevzem ob 9-ih, jaz pa sem prišel ob 11-ih in ju ni bilo. Kako je to mogoče? Saj verjetno bi še sodnica crknila od smeha in mu pred tem povedala svoje. Prav tako pa ni zakona, ki bi ti predpisoval, da moraš ti čakati doma. Kristus, to bi bil terorizem, ne pa demokracija (no, čeprav imamo tudi demokracijo "rahlo" v ku*cu).
Skratka - prevzem je ob 9-ih. Če ga ni do pol desetih in če prej ali vmes ne pokliče s svinjsko dobro razlago, zakaj bo zamudil (nikar ga ti ne kliči - nisi dolžna tega), potem pa ti le pot pod noge. Gospod sicer lahko pokliče policijo, da vaju ni, ampak ti že kar jaz povem, kaj bo najprej vprašal policist: "Kdaj pa ste bili dogovorjeni, gospod? Ste poklical, da boste zamudil?" In problem je rešen.
Če ti pa vse skupaj zraste vrh glave (zamujanje in neprihajanje sploh), pa kar na sodišče. Za novo določitev stikov. Manjšo, seveda.

(odgovor članu david)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   david
16.8.2006 17:12:20   
naja13
 Briga me naj se prikaže ob uri ker ga nisem dolžna cakat.Na sodišču je sam hotel tako uro.Če pa pride do kašnega zapleta pa naj me vsaj obvesti, ane.Ne pa da ga čakam a bo pršu al ne.Jaz ga tud klicalal ne bom.

(odgovor članu naja13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: david
17.8.2006 13:39:07   
tanikaa
Joj Kerensa, a sploh obstaja kak zakon ki ga ti ne obvladaš?user posted image user posted image

Če bom kdaj potrebovala pravno pomoč, boš ziher ti moj zastopnik. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu naja13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2006 16:07:11   
MALINČICA
Joj, jaz ne vem, a si morate res vsi tolk nagajati, glede otrok?
A se res ne da normalno komunikacijo vzpostavit, že zavoljo otrok?
Mislim, da ne bi bilo nič tako narobe, če bi se vidiva slišala ene pol ure preden on pobere otroke. Pa čist vseeno je, kdo koga pokliče, saj v končni fazi so otroci med vama neka vez, ki vaju je zvezala za celo življenje.
Poskusita se vsaj prenašat, če se že razumet ne moreta.
Verjamem, da sta imela razlog, da ste se ločila, ampak pomisli, da sta se eno obdobje v vajinem življenju morala imeti zelo rada, da sta skupaj ustvarila eno življenje, ki ti vsak dan pokaže, da te rabi, da ti ima rad...

Take bedarije, da po desetih minutah, ko ga ni, klizneš stran samo zato, da bi jo njemu zagodla, pa kaže na neodrasel odnos in na to, da najverjetneje še nekaj čutiš do njega.
Med seboj se dogovorita za svoje ure, ki obema pašejo in bodita na vezi, dostikrat res kaj vmes pride...
A je tako hudo slišat ga po telefonu, samo da si rečeta, "ja, čez pol urce bom tam", ali pa "ta vikend mi ne paša, a bi lahko zamenjala za naslednjega?"..........

Mogoče pa bi bilo v redu, da se enkrat dobit na kaki kavici namerno brez obtoževanja in preseravanja.

Kaj vem, to napetost med vama otrok še preveč občuti in mislim, da zdaj, ko nista več "vidva", bi bilo dobro, da bi se oba strinjala s tem, da poskusita delat najboljše za otroka, pa čeprav morata oba iti preko sebe.
Vajinemu otroku je itak že brez njegovega mnenja in vprašanja bila odvzeta pravica in potreba po popolni družini, ne mu vzet še tega, da ne bi videl atija vsake toliko časa....

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 25.8.2006 16:10:27 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2006 16:22:32   
Anonimen
Tudi to je res, Malinčica, ampak če pa tip najprej sam zahteva uro na sodišču, potem brez razloga zamudi ali ga pa sploh ni in se prikaže, ko se njemu **** dvigne, nato pa leti na CSD, ker ženske takrat ni doma, ni tam vpije, kako se mu, revežu, godi krivica... user posted image

Tanika - v osnovi poznam vse, V podrobnostih pa me mimogrede zje*eš s kakšnim gospodarskim pravom. S civilnim in kazenskim pa bolj težko. Enkrat je še en policaj obupal nad mano in me je raje domov spustil, kakor pa da bi se še naprej ukvarjal z mano (pa sem bila res kriva), ker sem ga ves čas popravljala pri postopku. Na koncu je pa znorel (ampak RES znorel), ko sem mu povedala, da če uradna oseba (policist) neupravičeno pridrži fizično osebo oz. jo odpelje z določenega kraja na policijsko postajo neupravičeno, da jo je potem brezplačno dolžan odpeljati nazaj na kraj, od koder jo je odpeljal. Iz lastne denarnice mi je zabrisal v glavo (no, ni me zadel) tisti drobiž za avtobus. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2006 16:30:50   
Anonimen
Mislim, da ne bi bilo nič tako narobe, če bi se vidiva slišala ene pol ure preden on pobere otroke. Pa čist vseeno je, kdo koga pokliče, saj v končni fazi so otroci med vama neka vez, ki vaju je zvezala za celo življenje.
Verjamem, da sta imela razlog, da ste se ločila, ampak pomisli, da sta se eno obdobje v vajinem življenju morala imeti zelo rada, da sta skupaj ustvarila eno življenje, ki ti vsak dan pokaže, da te rabi, da ti ima rad...

Take bedarije, da po desetih minutah, ko ga ni, klizneš stran samo zato, da bi jo njemu zagodla, pa kaže na neodrasel odnos in na to, da najverjetneje še nekaj čutiš do njega.
Med seboj se dogovorita za svoje ure, ki obema pašejo in bodita na vezi, dostikrat res kaj vmes pride...
A je tako hudo slišat ga po telefonu, samo da si rečeta, "ja, čez pol urce bom tam", ali pa "ta vikend mi ne paša, a bi lahko zamenjala za naslednjega?"..........

Mogoče pa bi bilo v redu, da se enkrat dobit na kaki kavici namerno brez obtoževanja in preseravanja.

Kaj vem, to napetost med vama otrok še preveč občuti in mislim, da zdaj, ko nista več "vidva", bi bilo dobro, da bi se oba strinjala s tem, da poskusita delat najboljše za otroka, pa čeprav morata oba iti preko sebe.
Vajinemu otroku je itak že brez njegovega mnenja in vprašanja bila odvzeta pravica in potreba po popolni družini, ne mu vzet še tega, da ne bi videl atija vsake toliko časa....
[

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2006 16:41:24   
Anonimen

Take bedarije, da po desetih minutah, ko ga ni, klizneš stran samo zato, da bi jo njemu zagodla, pa kaže na neodrasel odnos in na to, da najverjetneje še nekaj čutiš do njega.

Vajinemu otroku je itak že brez njegovega mnenja in vprašanja bila odvzeta pravica in potreba po popolni družini, ne mu vzet še tega, da ne bi videl atija vsake toliko časa....
[

user posted image user posted image user posted image , jest ti dam čist prav, ker itak so vedno otroci žrtve.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?