Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spet iz domačega računalnika 24.7.2005 22:33:52
|
|
|
|
monja
|
Pozdravljene vse, še posebej avgustovke! Jaz se spet oglašam iz domačega računalnika! Juhuuuu!:bravo::bravo::bravo: Za prejšnjega nas je strela prikrajšala, pa nam ni preostalo druga kot da nabavimo novega! Pa se mi je ta čas brez računalnika tako vlekel, sploh zdaj ko sem tako pri koncu. PDP imam čez osem dni in me zdaj tako veseli, da vas lahko spet berem in sem malo bolj na tekočem. Zaenkrat sva z :duda: vredu, le spimo bolj slabo, ker ni več prave lege za nas, pa medenične kosti me ful bolijo, pa nestrpni smo že. V sredo imam še zadnji pregled pri G in CTG. Prejšnji teden mi je na krivulji CTG-ja kazalo popadke, jaz pa nisem nič kaj čutila, potem pa zvečer eno uro konkretni popadki - vsaj zdelo se mi je tako - potem pa kot da bi odrezalo, se je vse pomirilo. In do danes nič kaj posebnega. Ampak nonstop sanjam, kako se vse skupaj začenja, kako mi odteka voda... Se mi zdi, da se ti zadnji dnevi še najbolj vlečejo. Hotela sem vam le sporočiti, da sem spet z vami in sem takoooooo vesela:bravo::bravo::bravo:. Lepe sanje vsem!!!
|
|
|
|
spet iz domačega računalnika 24.7.2005 22:41:34
|
|
|
|
Tiamo
|
Pozdravljena...zdaj bomo pa na vezi. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lepo, da si še v enem kosu...:sloncek::sloncek::sloncek: Se tipkamo
|
|
|
|
spet iz domačega računalnika 25.7.2005 0:45:40
|
|
|
|
Jessy
|
Ojla, monja! Lepo, da si spet v "civilizaciji"!!! :bravo::bravo::bravo: Glede na to, da si imela že popadke, zna biti, da boš morda res kmalu šla v Rim!!! Se kar iztekajo ti dnevi, ni kaj! Tudi mene bolijo vse kosti. Prej sem opazila, da me tudi na notranji strani nog bolijo kosti, sam ne vem, al so to kolki ali kaj drugega. No, saj ni važno kaj je, boli pa! Saj bo kmalu konec
|
|
|
|
spet iz domačega računalnika 25.7.2005 0:52:27
|
|
|
|
mami Lea
|
Ojla Jessy a si za en čvek? Se mi zdi sa že vsi spijo.
|
|
|
|
spet iz domačega računalnika 25.7.2005 11:49:48
|
|
|
|
Jessy
|
Mami Lea, sem šele zdaj videl,a to sporočilo...žal sem takoj po sporočilu tudi sama šla spat. Pa kdaj drugič!!! ;)
|
|
|
|
spet iz domačega računalnika 25.7.2005 19:51:06
|
|
|
|
mami Lea
|
leja nujno se čimprej odpravi v staro porodnišnico v 2. nastropje, imasta dve fizioterapevtki telovadbo za nosečnice z bolečinami v križu. Jaz sploh nisem mogla ležat ker me je tako bolelo pa po tej vadbi nisem imela več težav. Bolečine imaš zaradi hormonalnih sprememb. Notranja medenična mišica ne deluje več refleksno ampak je sproščena in ko vstaneš ne drži več medenice skupaj ampak je le ta "razrahljana". To lahko pripelje celo tako daleč, da ne moreš hoditi brez bergel, zato prosi za napotnico in pojdi čim prej na pregled.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?