monja -> spet iz domačega računalnika (24.7.2005 22:33:52)
|
Pozdravljene vse, še posebej avgustovke! Jaz se spet oglašam iz domačega računalnika! Juhuuuu!:bravo::bravo::bravo: Za prejšnjega nas je strela prikrajšala, pa nam ni preostalo druga kot da nabavimo novega! Pa se mi je ta čas brez računalnika tako vlekel, sploh zdaj ko sem tako pri koncu. PDP imam čez osem dni in me zdaj tako veseli, da vas lahko spet berem in sem malo bolj na tekočem. Zaenkrat sva z :duda: vredu, le spimo bolj slabo, ker ni več prave lege za nas, pa medenične kosti me ful bolijo, pa nestrpni smo že. V sredo imam še zadnji pregled pri G in CTG. Prejšnji teden mi je na krivulji CTG-ja kazalo popadke, jaz pa nisem nič kaj čutila, potem pa zvečer eno uro konkretni popadki - vsaj zdelo se mi je tako - potem pa kot da bi odrezalo, se je vse pomirilo. In do danes nič kaj posebnega. Ampak nonstop sanjam, kako se vse skupaj začenja, kako mi odteka voda... Se mi zdi, da se ti zadnji dnevi še najbolj vlečejo. Hotela sem vam le sporočiti, da sem spet z vami in sem takoooooo vesela:bravo::bravo::bravo:. Lepe sanje vsem!!!
|
|
|
|