|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet en butasti M
31.3.2005 8:21:20   
mujcek
mene pa muči problem z mojim :love:. Včeraj mi je kar preko telefona izjavil, da on še ni pripravljen na :duda: in da upa, da se ni že zgodilo. :((
Ob teh besedah sem se počutila, kot da bi me počasi zbadal v srce. Pa kaj je z moškimi?????? Najprej mi je govoril, da si pikico želi, sedaj pa tako...
A se ni mogel zjasniti prej; jaz se pa nažiram s klomifenom, pa folno, pa še čem, samo da bi uspelo in potem tole. :zmeden2:
Res mi je težko počakat na :duda:, posebno sedaj, ko vem, da ne bo lahko priti do tja.

Kaj mi svetujete, kaj naj mu rečem? Kaj naj naredim?

Sicer pa je danes 30 dan ciklusa, M še ni in upam, da je ne bo. Koliko časa pred M vam ponavadi pade BT??????:zmeden:

no pa sem si olajšala dušo....:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet en butasti M
31.3.2005 8:27:27   
Skye
mujcek mogoče pa ga je samo zagrabila rahla panika....nič se ne sekiraj....najboljše je, da se doma v miru pogovorita.

:miska::miska::miska::miska: da bosta problem čim bolj uspešno rešila.

Meni ponavadi pade BT na dan prihoda M.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet en butasti M
31.3.2005 8:28:41   
Udb
mujcek, ne se sekirati!! Mogoče ga mučijo dvomi - mogoče je pomislil, kako bo treba ponoči bedeti, pa previjati, pa kako bo s stroški...v glavnem take stvari, ki človeka brez izkušenj prestrašijo! tudi mene so pred zanositvijo matrali taki dvomi, ampak zdaj sem pa tako srečna...po moje bi bil tudi on!

Pogovori se z njim, naj ti zaupa, kaj ga skrbi, potem mu še ti povej, kaj ti to pomeni.

Saj bosta rešila!! Brez skrbi!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet en butasti M
31.3.2005 8:32:48   
girly
mujcek!

po mojem tvojga :love: samo full skrbi in je zato reku, da še ni pripravljen na :duda:. moj tud včasih izjavi, da noče met :duda::duda::duda:, to pa samo zato, kr se že kr lep čas trudva in ne uspeva in je reku, da je potem vsak mesec tkoooooo žalosten in bodi :((.po mojem je pr tvojem tud tko.noče upat, ker se boji, da bo spet razočaran.samo ko mu boš pa povedala, da si :nosecka:, bo pa 9nebesa

in bravo mujcica :bravo:, upa, da :hudicek: tud ne bo pršla in boš čez kakšen teden že zagledala :modri::roza:

pa srečno in držim pesti

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet en butasti M
31.3.2005 8:36:08   
Magi*
uf, ne vem, če je pri tebi enako - moj:love: se je tudi vsake toliko tako zelo prestrašil (dobil panični napad) bebice, da se je meni začel svet podirat. pa sva tudi dolgo dolgo delala na tem. enostavno je kar na lepem izjavil, da v bistvu si je ne želi, ga je strah itd. po letu in pol nisva več ne planirala bejbija, tudi pazila nisva (že dolgo ne), saj sva itak mislila, da se ne more zgoditi - potem pa sem zanosila. in prva njegova reakcija je bila, da zdaj je pa konec "lajfa" in kako bova pa zdej. no drugi dan mi je pa prinesu rožice in bil vesel. pol je pa imel še nekaj izpadov. zdaj je končno prišel čisto k sebi in začel polno uživati življenje z našo malo pupiko. zdaj pa pravi, da si življenja brez nje (in mene seveda) ne zna predstavljati. ima pa zdaj nove strahove - kaj bo pa, ko bodo snubci trkali na vrata??:)-:)-:)-

skratka, upam da gre samo za strahopetnost;) odkrito se pogovorita, kaj pričakujeta od življenja, kje se vidita čez 10, 20 itd let in česa se želita spominjati, ko bosta enkrat stara. pa držim pesti za :modri:in / ali :roza:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet en butasti M
31.3.2005 8:39:07   
pupika
Verjetno ga je zgrabila panika, ker je začel malo premišljevati o tem kako bo.

Naj vam povem, da je tudi mene zgrabila, ko sem zanosila, predvsem sem se spraševala, če bom dobra mamica in če sem že pripravljena na malo pikico, me je pa zelo hitro minilo npr. čez kakšen dan ali dva. Jaz mislim, da se preprosto ustrašiš kako bo, predvsem te skrbi to, če boš dober starš. Jaz sem si majhno pikico zelo želela in sem tisti čas živela samo za to malo bitje, nakar se je končalo in se ti zdi, kot da se ti je porušil svet.

Boš videla da bo prej ko slej vse v redu in da je to samo trenutno.

Držim pesti zate da boš še ta mesec zagledala :roza::modri:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet en butasti M
31.3.2005 8:46:46   
mujcek
Najlepše hvala vsem za mnenje, tudi jaz mislim, da ga panika grabi in upam, da bo hitro popustilo :)

Glede pripravljenosti na :duda:: saj se verjetno vsi sprašujemo kako bo, ali bomo zmogli; kaj bi lahko šlo narobe...

No sedaj berem, da je že po rojstvu spet problem, ja to s snubci bo kar hitro prišlo (sem se tako nasmejala, ampak res bo treba začet skrbet tudi o teh stvareh) :)-:)-

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spet en butasti M
31.3.2005 8:48:44   
Mikec
Ne vem ce je ravno butast, mislim da ga je smrtno strah... ti se kar veseli :modri::roza: in nic si ne zeli:hudicek: saj prevec rada pride..

LP in lepo:duda: v bliznji prihodnosti..

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spet en butasti M
31.3.2005 9:27:20   
tinkamiška
Oj, mujcek:(, pa ti moški ga včasih tako netaktno pihnejo:(, pa še po telefonu ti gre take kvasit.

Tut jst mislim, da se je mal ustrašu, ker mene tudi vsake toliko zagrabi en konc painke in potem včasih kako neumesno vn spustim, ampak noter v seb si pa :duda: neizemrno želim.

Malo se pogovori z njim, mogoče ti bo kr sam povedal kaj ga skrbi:rozica: Verjetno mu je že tudi žal, da je tako vn vsekal:rozica:

Ti se kr veseli, da je mogoče ne bo:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   spet en butasti M
31.3.2005 19:40:19   
miska2004
Ah tile moški... Se strinjam s predhodnicami, verjetno ga je zagrabila panika. Pa tile naši moški včasih pozabijo, da bi bilo bolje, da zadržijo zase svoje strahove oz. ne znajo povedat na pravi način in ob pravem času.:(
Jaz sem sigurna, da bo vesel, ko boš 9nebesa, sploh pa, ko pride otrok, takrat se vsi moški raznežijo. Povprašaj ga, kaj ga zares muči, in povej, da je tudi tebe včasih strah, kako bo, pa vendar da bosta skupaj zmogla. Sploh, ker bo :duda: nastal iz ljubezni.

Držim pesti da :hudicek: ne bo!! :angel::miska:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?