Magi* -> spet en butasti M (31.3.2005 8:36:08)
|
uf, ne vem, če je pri tebi enako - moj:love: se je tudi vsake toliko tako zelo prestrašil (dobil panični napad) bebice, da se je meni začel svet podirat. pa sva tudi dolgo dolgo delala na tem. enostavno je kar na lepem izjavil, da v bistvu si je ne želi, ga je strah itd. po letu in pol nisva več ne planirala bejbija, tudi pazila nisva (že dolgo ne), saj sva itak mislila, da se ne more zgoditi - potem pa sem zanosila. in prva njegova reakcija je bila, da zdaj je pa konec "lajfa" in kako bova pa zdej. no drugi dan mi je pa prinesu rožice in bil vesel. pol je pa imel še nekaj izpadov. zdaj je končno prišel čisto k sebi in začel polno uživati življenje z našo malo pupiko. zdaj pa pravi, da si življenja brez nje (in mene seveda) ne zna predstavljati. ima pa zdaj nove strahove - kaj bo pa, ko bodo snubci trkali na vrata??:)-:)-:)- skratka, upam da gre samo za strahopetnost;) odkrito se pogovorita, kaj pričakujeta od življenja, kje se vidita čez 10, 20 itd let in česa se želita spominjati, ko bosta enkrat stara. pa držim pesti za :modri:in / ali :roza:
|
|
|
|