Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 10:54:41
|
|
|
|
TrgovinaRR
|
Pozdravljene! Naj še na tem mestu sporočim, da bo v kratkem v spletni trgovini RR potekala akcija prodaje vrhunskih avtosedežev, ki so glede na varnostne teste in uporabnost ocenjeni kot najboljši avtosedeži v svojem razredu (15-36 kg oz. od 4-12 let). Cene bodo zelo, zelo ugodne. LP, Diana
|
|
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 10:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
trgovina rr a bojo tut kaki od 9 do 36 kg??!!
|
|
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 11:10:09
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: inara Sem malo spodaj brala pa eni ful hvalijo trimax-concorda, ki baje stane 30.000 sit-mi lahko katera pove kje ga je kupila za ta denar?Jaz sem ga našla le na sončku in to za 44.000 sit. Pa še vprašanje glede maxi cosi rodi xp-ga ima morda katera?Sem ga vidla na pikapolonici za 31.000 sit in se mi zdi ok. Maxi cosi priori xp je danes na spletni strani BC v akciji za 27.000. Jaz bi raje Maxi cosi-ja kupila. Ta najnovejši se mi zdi super Tobi, sicer tudi cena...
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 11:13:06
|
|
|
|
Mina1
|
Kupi Rodija:))
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 11:59:50
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: inara Sem malo spodaj brala pa eni ful hvalijo trimax-concorda, ki baje stane 30.000 sit-mi lahko katera pove kje ga je kupila za ta denar?Jaz sem ga našla le na sončku in to za 44.000 sit. Pa še vprašanje glede maxi cosi rodi xp-ga ima morda katera?Sem ga vidla na pikapolonici za 31.000 sit in se mi zdi ok. Maxi cosi priori xp je danes na spletni strani BC v akciji za 27.000. Jaz bi raje Maxi cosi-ja kupila. Ta najnovejši se mi zdi super Tobi, sicer tudi cena... Ne bo držajo da gre za Maxi Cosi Piori XP, ampak osnovni model SPS. Razlika je predvsem v tem, da nima dodatnega zategovalnika pasa, pa ko sem jaz kupovala ta sedežek, se mi je zdelo da se osnovni model manj poleži kot XP, u glavnem se mi je zdelo da ni primerjave med tema dvema sedežkoma. XP je precej precej boljši! LP,
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?