spet avtosedež-pomagajte (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

inara -> spet avtosedež-pomagajte (29.8.2006 10:34:30)

Sem malo spodaj brala pa eni ful hvalijo trimax-concorda, ki baje stane 30.000 sit-mi lahko katera pove kje ga je kupila za ta denar?Jaz sem ga našla le na sončku in to za 44.000 sit.

Pa še vprašanje glede maxi cosi rodi xp-ga ima morda katera?Sem ga vidla na pikapolonici za 31.000 sit in se mi zdi ok.

TrgovinaRR -> RE: spet avtosedež-pomagajte (29.8.2006 10:54:41)

Pozdravljene!

Naj še na tem mestu sporočim, da bo v kratkem v spletni trgovini RR potekala akcija prodaje vrhunskih avtosedežev, ki so glede na varnostne teste in uporabnost ocenjeni kot najboljši avtosedeži v svojem razredu (15-36 kg oz. od 4-12 let).

Cene bodo zelo, zelo ugodne.

LP,
Diana

Anonimen -> RE: spet avtosedež-pomagajte (29.8.2006 10:57:49)

trgovina rr a bojo tut kaki od 9 do 36 kg??!!

asso -> RE: spet avtosedež-pomagajte (29.8.2006 11:10:09)

IZVIRNO SPOROČILO: inara

Sem malo spodaj brala pa eni ful hvalijo trimax-concorda, ki baje stane 30.000 sit-mi lahko katera pove kje ga je kupila za ta denar?Jaz sem ga našla le na sončku in to za 44.000 sit.

Pa še vprašanje glede maxi cosi rodi xp-ga ima morda katera?Sem ga vidla na pikapolonici za 31.000 sit in se mi zdi ok.

Maxi cosi priori xp je danes na spletni strani BC v akciji za 27.000.

Jaz bi raje Maxi cosi-ja kupila. Ta najnovejši se mi zdi super Tobi, sicer tudi cena...

Mina1 -> RE: spet avtosedež-pomagajte (29.8.2006 11:13:06)

Kupi Rodija:))

Antigona -> RE: spet avtosedež-pomagajte (29.8.2006 11:59:50)

IZVIRNO SPOROČILO: inara

Maxi cosi priori xp je danes na spletni strani BC v akciji za 27.000.

Jaz bi raje Maxi cosi-ja kupila. Ta najnovejši se mi zdi super Tobi, sicer tudi cena...

Ne bo držajo da gre za Maxi Cosi Piori XP, ampak osnovni model SPS. Razlika je predvsem v tem, da nima dodatnega zategovalnika pasa, pa ko sem jaz kupovala ta sedežek, se mi je zdelo da se osnovni model manj poleži kot XP, u glavnem se mi je zdelo da ni primerjave med tema dvema sedežkoma. XP je precej precej boljši!

LP,
[sm=rozica.gif] [sm=rozica.gif] [sm=rozica.gif]

TrgovinaRR -> RE: spet avtosedež-pomagajte (29.8.2006 13:22:21)

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

trgovina rr a bojo tut kaki od 9 do 36 kg??!!

Lara, tudi v tej smeri se dogovarjamo, ja.

lp,
Diana

Stran: [1]