Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 10:54:41
|
|
|
|
TrgovinaRR
|
Pozdravljene! Naj še na tem mestu sporočim, da bo v kratkem v spletni trgovini RR potekala akcija prodaje vrhunskih avtosedežev, ki so glede na varnostne teste in uporabnost ocenjeni kot najboljši avtosedeži v svojem razredu (15-36 kg oz. od 4-12 let). Cene bodo zelo, zelo ugodne. LP, Diana
|
|
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 10:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
trgovina rr a bojo tut kaki od 9 do 36 kg??!!
|
|
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 11:10:09
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: inara Sem malo spodaj brala pa eni ful hvalijo trimax-concorda, ki baje stane 30.000 sit-mi lahko katera pove kje ga je kupila za ta denar?Jaz sem ga našla le na sončku in to za 44.000 sit. Pa še vprašanje glede maxi cosi rodi xp-ga ima morda katera?Sem ga vidla na pikapolonici za 31.000 sit in se mi zdi ok. Maxi cosi priori xp je danes na spletni strani BC v akciji za 27.000. Jaz bi raje Maxi cosi-ja kupila. Ta najnovejši se mi zdi super Tobi, sicer tudi cena...
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 11:13:06
|
|
|
|
Mina1
|
Kupi Rodija:))
|
|
RE: spet avtosedež-pomagajte 29.8.2006 11:59:50
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: inara Sem malo spodaj brala pa eni ful hvalijo trimax-concorda, ki baje stane 30.000 sit-mi lahko katera pove kje ga je kupila za ta denar?Jaz sem ga našla le na sončku in to za 44.000 sit. Pa še vprašanje glede maxi cosi rodi xp-ga ima morda katera?Sem ga vidla na pikapolonici za 31.000 sit in se mi zdi ok. Maxi cosi priori xp je danes na spletni strani BC v akciji za 27.000. Jaz bi raje Maxi cosi-ja kupila. Ta najnovejši se mi zdi super Tobi, sicer tudi cena... Ne bo držajo da gre za Maxi Cosi Piori XP, ampak osnovni model SPS. Razlika je predvsem v tem, da nima dodatnega zategovalnika pasa, pa ko sem jaz kupovala ta sedežek, se mi je zdelo da se osnovni model manj poleži kot XP, u glavnem se mi je zdelo da ni primerjave med tema dvema sedežkoma. XP je precej precej boljši! LP,
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?