|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiogram
1.3.2012 12:38:22   
susica
pozdravljene.
že kakšno leto delamo na dojenčku in za zdaj žal ni uspeha.
jaz imam pco bila sem na histeroskopiji in zdaj počakamo 6 mesecev in gremo na klomifen, če ne bo uspeha.
ker sem moji ginekologinji pozabila rečt za napotnico za partnerja za spermiogram me zanima če jo lahko dobi pri svojem osebnem zdravniku???
kje pa lahko to opravi samoplačniško v MB ali okolici (ptuj)???
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spermiogram
1.3.2012 14:01:01   
Anonimen
Seveda.
Moj je dobil napotnico pri osebnem zdravniku, potem sem ga pa jaz naročila na spermiogram v bolnici.

(odgovor članu susica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2012 8:06:53   
susica
anonimna hvala.
a se res samo v bolnici da to opravit, nikjer drugje???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2012 11:57:17   
equa
Lahko pa kupiš Pedictor, test plodnosti za moške.

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2012 19:37:25   
Veronikad
a ta test dajansko res kaj pokaže a je to samo nekaj da se prodaja? samo vprašam, če ima katera kaj izkušenj. tnx

Verona

(odgovor članu equa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2012 11:08:24   
equa
Jaz razmišljam nabavit v primeru da nezanosim v tem ciklusu, tako da zaenkrat nima izkušenj s tem proizvodom. Če so ovulacijski in nosečniški testi, kar dobri pokazatelji, menim, da tudi ta test more kar dobro zaznati ali je moški ploden. Upam, da mi ga nebo potrebno kupit:))))

(odgovor članu Veronikad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2012 22:17:17   
Veronikad
equa
jest ti želim, da ti ga ne bo treba kupit!

Verona

(odgovor članu equa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2012 13:30:45   
HeLenčica
Ta test, ki ga kupiš v lekarni zazna število semenčic v izlivu, ne more pa pokazati morfologije (oblikovanosti) semen ali njihove gibljivosti kot to pokaže spermiogram...je neka vzpodbuda (ali pa ne), vsekakor pa se ne more primerjati s spermiogramom. Ali si razmišljala o ambulanti za neplodnost? Tam bi vaju obravnavali skupaj.... držim pesti da nič od tega ne bo potrebno!

(odgovor članu Veronikad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2012 11:30:10   
Shana86
Živjo punce!

Nekaj vprašanj glede spermiograma. Mož je dobil napotnico - a sedaj samo pokličeva sem in se naroči: http://www.reprodukcija.si/preiskave/analiza-semena-spermiogram/ ?

Mogoče veste, kako dolgo se čaka in kako hitro so potem rezultati?

Hvala ;)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2012 12:36:30   
smeška83
Midva sva bila na obravnavi pri dr. Rešu in je takoj pogledal vsaj približno stanje, podrobnejši rezultati pa so bili relativno hitro (kak teden, dva).

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2012 17:57:50   
Shana86
Joj sem hitro opazila odgovor... Hvala!
Še to - a rezultati pridejo potem po pošti, a kako? Koliko časa je treba čakati?

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!