spermiogram (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

susica -> spermiogram (1.3.2012 12:38:22)

pozdravljene.
že kakšno leto delamo na dojenčku in za zdaj žal ni uspeha.
jaz imam pco bila sem na histeroskopiji in zdaj počakamo 6 mesecev in gremo na klomifen, če ne bo uspeha.
ker sem moji ginekologinji pozabila rečt za napotnico za partnerja za spermiogram me zanima če jo lahko dobi pri svojem osebnem zdravniku???
kje pa lahko to opravi samoplačniško v MB ali okolici (ptuj)???
hvala

Anonimen -> RE: spermiogram (1.3.2012 14:01:01)

Seveda.
Moj je dobil napotnico pri osebnem zdravniku, potem sem ga pa jaz naročila na spermiogram v bolnici.

susica -> RE: spermiogram (2.3.2012 8:06:53)

anonimna hvala.
a se res samo v bolnici da to opravit, nikjer drugje???

equa -> RE: spermiogram (30.5.2012 11:57:17)

Lahko pa kupiš Pedictor, test plodnosti za moške.

Veronikad -> RE: spermiogram (30.5.2012 19:37:25)

a ta test dajansko res kaj pokaže a je to samo nekaj da se prodaja? samo vprašam, če ima katera kaj izkušenj. tnx

equa -> RE: spermiogram (31.5.2012 11:08:24)

Jaz razmišljam nabavit v primeru da nezanosim v tem ciklusu, tako da zaenkrat nima izkušenj s tem proizvodom. Če so ovulacijski in nosečniški testi, kar dobri pokazatelji, menim, da tudi ta test more kar dobro zaznati ali je moški ploden. Upam, da mi ga nebo potrebno kupit:))))

Veronikad -> RE: spermiogram (5.6.2012 22:17:17)

equa
jest ti želim, da ti ga ne bo treba kupit!

HeLenčica -> RE: spermiogram (7.6.2012 13:30:45)

Ta test, ki ga kupiš v lekarni zazna število semenčic v izlivu, ne more pa pokazati morfologije (oblikovanosti) semen ali njihove gibljivosti kot to pokaže spermiogram...je neka vzpodbuda (ali pa ne), vsekakor pa se ne more primerjati s spermiogramom. Ali si razmišljala o ambulanti za neplodnost? Tam bi vaju obravnavali skupaj.... držim pesti da nič od tega ne bo potrebno!

Shana86 -> RE: spermiogram (11.9.2012 11:30:10)

Živjo punce!

Nekaj vprašanj glede spermiograma. Mož je dobil napotnico - a sedaj samo pokličeva sem in se naroči: http://www.reprodukcija.si/preiskave/analiza-semena-spermiogram/ ?

Mogoče veste, kako dolgo se čaka in kako hitro so potem rezultati?

Hvala ;)

smeška83 -> RE: spermiogram (11.9.2012 12:36:30)

Midva sva bila na obravnavi pri dr. Rešu in je takoj pogledal vsaj približno stanje, podrobnejši rezultati pa so bili relativno hitro (kak teden, dva).

Shana86 -> RE: spermiogram (1.10.2012 17:57:50)

Joj sem hitro opazila odgovor... Hvala!
Še to - a rezultati pridejo potem po pošti, a kako? Koliko časa je treba čakati?

Stran: [1]