|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiogram
30.7.2005 19:59:56   
GoYa
Zanima me, ali je kdo šel čist sam od sebe delat spermiogram (brez da bi ga G napotil)? Ker ga je zanimal rezultat.
A ste šli po napotnico k svojemu zdravniku al ste šli samoplačniško?

V bistvu me zanima, ali grem lahko po napotnico k splošnemu zdravniku, če bi rada šla na spermiogram (ne jst, moj :love: ) kar tako samovoljno, ker me zanima rezultat po določenem času. Od zadnjega S je že eno leto in pol.

Al morm kr samoplačniško. Sam 9 jurjev je pa tudi 9 jurjev. Kupim 50 ceglu :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spermiogram
30.7.2005 20:02:46   
Kalina
gojci, lahko gres do svojega zdravnika po napotnico in to jo da, edin ce nimas kaksnga zaguljenga k ti bo pametoval8) lahko pa reces tudi Gju da ti jo da, pac reces da bi rada se enkrat opravila ta pregled..joj midva se vedno nisva sla...kolk dolg napotnica velja?:zmeden:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spermiogram
30.7.2005 20:09:01   
GoYa
smo mislili kar it do njegove doktrce po napotnico. h Gju rajši ne bi, ker mi on dela postopke in bi se rada mal izognila temu.

hm, napotnice različno veljajo. poglej nanjo (če jo imaš), gor piše. men je G vedno reku, naj sestri povem, da napiše veljavnost 1 leto. so tudi ene, ki veljajo 3 mesece

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spermiogram
30.7.2005 20:11:41   
Kalina
ups, upam da ta velja 1 leto, no ja sej sta sele 2 mesca mim, tko da tud ce je 3 mes veljavnost, bova sla zdej v to sredo, k morm v trbovlje, pa sam ob sredah od 12h naprej... mah moj :love: se sploh nemore psihicno pripravit, mislim da ga je ful strah rezultata, on pa njegov crnogorski ponos, blaaah:zmeden:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spermiogram
30.7.2005 20:25:25   
GoYa
mene je pa moj kr presenetu, ko sem prišla od G in sem mu rekla, da je rekel, da mora na spermiogram. moj je sam reku Ok, bom šel in je šel še isti teden.

ponos gor al dol. lepo naj gre oz gresta lepo skupaj. kakršen koli že bo rezultat, bosta vsaj vedela, kako in kaj naprej

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spermiogram
31.7.2005 9:44:00   
ameli
Goya, moj je šel po napotnico k svojemu osebnemu zdravniku. Ta ga ni nič spraševal, ampak mu jo je samo napisal, brez problema.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spermiogram
31.7.2005 11:36:19   
cica
Spermiogram stane par tisočakov. Naredijo ti ga brez napotnice, če je ne želiš.
Pokliči na Šlajmerjevo.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spermiogram
31.7.2005 19:07:23   
GoYa
Jst bi rada napotnico, ker samoplačniški spermiogram je 9.000 SIT.

Bova kr šla k dohtrci in rekla, da bi rada ponovila, ker nas zanima, če se je stanje kaj izboljšalo.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.