spermiogram (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

GoYa -> spermiogram (30.7.2005 19:59:56)

Zanima me, ali je kdo šel čist sam od sebe delat spermiogram (brez da bi ga G napotil)? Ker ga je zanimal rezultat.
A ste šli po napotnico k svojemu zdravniku al ste šli samoplačniško?

V bistvu me zanima, ali grem lahko po napotnico k splošnemu zdravniku, če bi rada šla na spermiogram (ne jst, moj :love: ) kar tako samovoljno, ker me zanima rezultat po določenem času. Od zadnjega S je že eno leto in pol.

Al morm kr samoplačniško. Sam 9 jurjev je pa tudi 9 jurjev. Kupim 50 ceglu :)-

Kalina -> spermiogram (30.7.2005 20:02:46)

gojci, lahko gres do svojega zdravnika po napotnico in to jo da, edin ce nimas kaksnga zaguljenga k ti bo pametoval8) lahko pa reces tudi Gju da ti jo da, pac reces da bi rada se enkrat opravila ta pregled..joj midva se vedno nisva sla...kolk dolg napotnica velja?:zmeden:

GoYa -> spermiogram (30.7.2005 20:09:01)

smo mislili kar it do njegove doktrce po napotnico. h Gju rajši ne bi, ker mi on dela postopke in bi se rada mal izognila temu.

hm, napotnice različno veljajo. poglej nanjo (če jo imaš), gor piše. men je G vedno reku, naj sestri povem, da napiše veljavnost 1 leto. so tudi ene, ki veljajo 3 mesece

Kalina -> spermiogram (30.7.2005 20:11:41)

ups, upam da ta velja 1 leto, no ja sej sta sele 2 mesca mim, tko da tud ce je 3 mes veljavnost, bova sla zdej v to sredo, k morm v trbovlje, pa sam ob sredah od 12h naprej... mah moj :love: se sploh nemore psihicno pripravit, mislim da ga je ful strah rezultata, on pa njegov crnogorski ponos, blaaah:zmeden:

GoYa -> spermiogram (30.7.2005 20:25:25)

mene je pa moj kr presenetu, ko sem prišla od G in sem mu rekla, da je rekel, da mora na spermiogram. moj je sam reku Ok, bom šel in je šel še isti teden.

ponos gor al dol. lepo naj gre oz gresta lepo skupaj. kakršen koli že bo rezultat, bosta vsaj vedela, kako in kaj naprej

ameli -> spermiogram (31.7.2005 9:44:00)

Goya, moj je šel po napotnico k svojemu osebnemu zdravniku. Ta ga ni nič spraševal, ampak mu jo je samo napisal, brez problema.

cica -> spermiogram (31.7.2005 11:36:19)

Spermiogram stane par tisočakov. Naredijo ti ga brez napotnice, če je ne želiš.
Pokliči na Šlajmerjevo.

GoYa -> spermiogram (31.7.2005 19:07:23)

Jst bi rada napotnico, ker samoplačniški spermiogram je 9.000 SIT.

Bova kr šla k dohtrci in rekla, da bi rada ponovila, ker nas zanima, če se je stanje kaj izboljšalo.

Stran: [1]