|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje v vrtcu-pomoč
24.4.2009 19:31:32   
nincha
naš problem je, da moja 15 mesečna hči ne spi več kot pol ure v vrtcu..torej,zaspi ob 12h in se zbudi ob 12:30. res je,da je bila veliko odsotna in da se nikoli ni čisto privadila..saj veste,14dni v vrtcu 14 dni doma da se pozdravi od vseh virosov, ki jih stakne tam...
vglavnem, problem je v tem,da ko pa pride domov bi pa spala.ja sm jo dala spat,ampak je potem tak začaran krog,ker če mi zaspi, ne vem,okrog 4h, spi do 6ih in pol gre spat šele ob 10ih..kar je absolutno prepozno in jo moram zjutri budit in je zeloo ne naspana..in potem bi v vrtcu šla spat že ob 10ih...kar ne gre...no in sem zdj probala da jo mam kr skos budno in mi lepo zaspi ob 7h...ampak mi je v vrtcu dans spet spala samo pol ure...pojma nimam kaj je to..a ima katera kak tak problem..ker potem je pa popoldan ko je doma..takooooo sitna,da jo okrog 5ih še komaj zamotiš s čim..samo jok,sitnost,zehanje....
čeprav mislim,da tu ni kaj dost za nardit..ampak me zanima če je katera našla kakšen način..ali pa če ve,zakaj se to dogaja?vem,da pogreša domače okolje..pa vendar?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje v vrtcu-pomoč
24.4.2009 19:50:13   
sonchek
Poznam,poznam....

Tudi naša je že iz vrtca prišla vsa zaspana in bi najraje šla kr takoj spat ura je bila tm nekje pol petih do petih...in če sem jo dala spat je bilo prav tako kot pri vas...
...zato sem jo navadila da je šla spat okoli 19-ure..ja bilo je težko...tečnoba, sitna, zaspana na fertik ampak smo počasi dosegli svoje...prej sem jo dala v pižamo, da ni bil pol še večji krič na previjalno...in jo poslusila zamotit...najprej vsaj do šestih...in potem jo pustila spat dokler je pač spala...potem smo počasi podaljševali po 15 minut in smo prišli na sedmo uro...tako se tudi zjutraj zbudi lepo sama ob 6-ih brez problemov...sedaj ko smo uro prestavili se je prestavila tudi njej...in hodi spat malo pred osmo...ampak je tudi to uredu...

Upam da sem ti vsaj malo pomagala in srečno...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2009 21:47:42   
Najaa
nincha, po enem dnevu se pe ne bo navadla. Moraš par dni počakat in jo držat gor, pol se bo pa navdla na novi ritem, da bo prej šla zvečer spat, v vrtcu bo spala več in zvečer spet prej.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2009 22:03:28   
zinkazi
pri otrocih, ki imajo v vrtcu probleme s spanjem se njihovo spanje postopno podaljšuje. še noben otrok ni ostal pri pol ure spanja. doma pa poskušajte vleči, tako, da bo prav. ali bi mogoče pomagala pri spanju kakšna mehka igrača. mogoče lahko svetujete vzgojiteljicam na kakšen način bi lahko pri vaši deklici podaljšali spanje v vrtcu.

< Sporočilo je popravil zinkazi -- 24.4.2009 22:04:19 >

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2009 12:16:10   
nincha
hvala za odgovore.
ne sj nisem misla da bo takoj vse ok...vem,da rabijo otroci čas da se privadijo..ampak sem se že ustrašla,da se moja pač ne bo navadla..sj jo mam zdj pokonci do zvečer,in mi gre spat ob pol sedmih in mi spi do 6ih zjutraj..ampak tečka taka čez dan,da si pol čist fertik...ok..se bo zdržalo..itak..dokler se ne bo poštimala...tnx

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2009 12:26:32   
blaža
Naš ta mali tudi spi v vrtcu full malo. zadnjič je spal samo 45 min, s tem, da je zjutraj pokonci že ob šestih, zbujat se začne pa tudi že okoli pol šeste in se pol še pol urce premetava.

No in pol ni spal več tisti dan, gre pa vedno spat ob 19ih. Ga pač malo "povlečemo" čeprav včasih komaj zdrži do 19. ure.

ben ma imamo izkušnje, ki tudi ta starejši je malo spal popoldne, po drugem letu in pol, pa sploh ni več spal popoldne. Gresta pa oba lepo spat ob 19ih. No ta starejši ne več, ker ima šest let in gre za osmo, osmo in pol. Je pa hodil ob 19ih do petega leta. In lepo spal celo noč - 12 ur.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nincha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2009 20:03:03   
run111
No nasi 15 12 in 10 letnik so sicer ze v soli ampak hodjo pa se vseen vsako popoldne spat tko k v vrtcu, zvecer pa ob sedmih!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2009 23:17:13   
takotako
Pri meni vedno hodil dvakrat spat popldne. Pol pa me je vzgojitelica prosila če ga drugič ne dajem ker prvič v vrtcu ne spi dovolj. No in mi je včasih med igranjem na tleh zaspal-k ni nikol sam od sebe. Sam sem ga pač počasi bdila in smo prišli v ritem. Težko ampak smo. Pa zvečer je hodu spat ob 19h že..Včasih še prej.

(odgovor članu run111)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2009 21:12:04   
botrca
Najin Jan je tudi od začetka zelo malo spal, tudi po 30 minut, ampak sem vztrajala in podaljševala do 20h ko je že sladko spal. Zdaj spi tudi po 2h user posted image  in mu ni problem zdržat do 20h. Traja, ampak se splača.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?