nincha -> spanje v vrtcu-pomoč (24.4.2009 19:31:32)
|
naš problem je, da moja 15 mesečna hči ne spi več kot pol ure v vrtcu..torej,zaspi ob 12h in se zbudi ob 12:30. res je,da je bila veliko odsotna in da se nikoli ni čisto privadila..saj veste,14dni v vrtcu 14 dni doma da se pozdravi od vseh virosov, ki jih stakne tam... vglavnem, problem je v tem,da ko pa pride domov bi pa spala.ja sm jo dala spat,ampak je potem tak začaran krog,ker če mi zaspi, ne vem,okrog 4h, spi do 6ih in pol gre spat šele ob 10ih..kar je absolutno prepozno in jo moram zjutri budit in je zeloo ne naspana..in potem bi v vrtcu šla spat že ob 10ih...kar ne gre...no in sem zdj probala da jo mam kr skos budno in mi lepo zaspi ob 7h...ampak mi je v vrtcu dans spet spala samo pol ure...pojma nimam kaj je to..a ima katera kak tak problem..ker potem je pa popoldan ko je doma..takooooo sitna,da jo okrog 5ih še komaj zamotiš s čim..samo jok,sitnost,zehanje.... čeprav mislim,da tu ni kaj dost za nardit..ampak me zanima če je katera našla kakšen način..ali pa če ve,zakaj se to dogaja?vem,da pogreša domače okolje..pa vendar?!
|
|
|
|