|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje podnevi
14.4.2010 9:44:26   
tasa3
Pri katerih mesecih ste svoje otročke dajale čez dan v sobo spat, da ima tisino?

Hvala za odg.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje podnevi
14.4.2010 9:54:27   
smej
Takrat, ko je imel že določen svoj ritem spanja. Prva 2 meseca je prespal večino dneva in če bi ga dajala spat v svojo sobo bi bil ves dan sam v sobi. Ko pa je začel spat približno ob istem času, sem ga začela dajat v svojo posteljico. Se je zelo lepo navadil in od takrat brez problema zaspi sam v svoji poseteljici. Samo položim ga vanjo, ko je čas za spanje.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2010 13:37:48   
AnciM
Ko je hodil spat dvakrat na dan. Takrat sva imela že uro za spat in uro za jest.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2010 13:43:58   
mateja8
Moja princesa je stara skoraj 7 mesecav in že kake štiri mesece spi v svoji posteljici. Skratka od takrat, ko jo je moje pospravljanje ali podobno začelo zbujat.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2010 13:46:55   
krtačka
Pri 11. mesecih. Prve pol leta je spal vsepovsod, potem je bila pa pomlad ter poletje in je zmeraj spal zunaj v vozičku. Ko se je začela jesen pa sem ga začela dajat tudi čez dan v posteljico. Ni bilo problemov.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2010 14:04:03   
PC Baby

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Ko je hodil spat dvakrat na dan. Takrat sva imela že uro za spat in uro za jest.

Enako

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2010 14:04:45   
kristinaj
kakor je bilo, doma sta večinoma spala v svoji posteljici, pa tudi v ležalniku in vozičku in ko smo bili na sprehodu pa v vozičku ... moji so čez dan spali malo, če je zneslo po kakšno určko, určko in pol je bilo že ulala..

ne dajat otroka spat v tišino, ker se bo na to navadil in ga bo kasneje motil vsak šum.....  

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2010 14:38:09   
SaaS
Prvega se ne spomnim točno.  Vem, da je zelo dolgo spal, kar v dnevni. Potem pa ko je začel spati 2x čez dan, sem ga dajala v posteljico. Kdaj je to bilo pa nimam pojma. Teme nisem delala pa nikoli.
Za drugega se tudi približno ne spomnim.
Tretjega pa dajem že od rojstva v spalnico čez dan. Prve 3,5 mesece sta bila starejša dva z mano doma in edino tako je imel dojenček mir in mi smo lahko brez težav delali karkoli v dnevni. Zdaj je star pol leta in ne vidim nobenega problema v tem. Teme pa ne delam (rolojev dol ipd.).

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2010 14:47:53   
*miska.mcc*
Saas, pa zakaj to???
o drugem otročku imam tudi sama luknje v spominu. prvega se še nekako spomnim. o drugem pa skoraj temauser posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2010 19:47:21   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

Pri katerih mesecih ste svoje otročke dajale čez dan v sobo spat, da ima tisino?

Hvala za odg.

Po 3. mesecu. Ko je že osvojila en vzorec spanja. Pa še potem se je pogosto zgodilo, da mi je zaspala v ležalniku sredi dnevne sobe in sem jo kar pustila.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?