spanje podnevi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tasa3 -> spanje podnevi (14.4.2010 9:44:26)

Pri katerih mesecih ste svoje otročke dajale čez dan v sobo spat, da ima tisino?

Hvala za odg.

smej -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 9:54:27)

Takrat, ko je imel že določen svoj ritem spanja. Prva 2 meseca je prespal večino dneva in če bi ga dajala spat v svojo sobo bi bil ves dan sam v sobi. Ko pa je začel spat približno ob istem času, sem ga začela dajat v svojo posteljico. Se je zelo lepo navadil in od takrat brez problema zaspi sam v svoji poseteljici. Samo položim ga vanjo, ko je čas za spanje.

AnciM -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 13:37:48)

Ko je hodil spat dvakrat na dan. Takrat sva imela že uro za spat in uro za jest.

mateja8 -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 13:43:58)

Moja princesa je stara skoraj 7 mesecav in že kake štiri mesece spi v svoji posteljici. Skratka od takrat, ko jo je moje pospravljanje ali podobno začelo zbujat.

krtačka -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 13:46:55)

Pri 11. mesecih. Prve pol leta je spal vsepovsod, potem je bila pa pomlad ter poletje in je zmeraj spal zunaj v vozičku. Ko se je začela jesen pa sem ga začela dajat tudi čez dan v posteljico. Ni bilo problemov.

PC Baby -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 14:04:03)

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Ko je hodil spat dvakrat na dan. Takrat sva imela že uro za spat in uro za jest.

Enako

kristinaj -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 14:04:45)

kakor je bilo, doma sta večinoma spala v svoji posteljici, pa tudi v ležalniku in vozičku in ko smo bili na sprehodu pa v vozičku ... moji so čez dan spali malo, če je zneslo po kakšno určko, určko in pol je bilo že ulala..

ne dajat otroka spat v tišino, ker se bo na to navadil in ga bo kasneje motil vsak šum.....  

SaaS -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 14:38:09)

Prvega se ne spomnim točno.  Vem, da je zelo dolgo spal, kar v dnevni. Potem pa ko je začel spati 2x čez dan, sem ga dajala v posteljico. Kdaj je to bilo pa nimam pojma. Teme nisem delala pa nikoli.
Za drugega se tudi približno ne spomnim.
Tretjega pa dajem že od rojstva v spalnico čez dan. Prve 3,5 mesece sta bila starejša dva z mano doma in edino tako je imel dojenček mir in mi smo lahko brez težav delali karkoli v dnevni. Zdaj je star pol leta in ne vidim nobenega problema v tem. Teme pa ne delam (rolojev dol ipd.).

*miska.mcc* -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 14:47:53)

Saas, pa zakaj to???
o drugem otročku imam tudi sama luknje v spominu. prvega se še nekako spomnim. o drugem pa skoraj tema[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Urska09 -> RE: spanje podnevi (14.4.2010 19:47:21)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

Pri katerih mesecih ste svoje otročke dajale čez dan v sobo spat, da ima tisino?

Hvala za odg.

Po 3. mesecu. Ko je že osvojila en vzorec spanja. Pa še potem se je pogosto zgodilo, da mi je zaspala v ležalniku sredi dnevne sobe in sem jo kar pustila.

Stran: [1]