|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje čez dan
2.4.2007 12:27:45   
sju
ko dajete svoje dojenčke spat čez dan (čez opoldne) ali jim v spalnici naredite temno...se bojim da ne bi zato zamenjal noč in dan???

Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje čez dan
2.4.2007 12:29:41   
madela
Jaz spustim samo eno ruleto,tako da ni premočne svetlobe,nam namreč ravno v spalnico sije sonce. Drugače pa je kar svetlo,nimam popolne teme.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2007 12:41:57   
Anonimen
ja dam dol žaluzije, ki pa ne zatemnijo čist, samo toliko da sonce ne nabija ful

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2007 12:44:09   
BaByGiRl
Jaz sem mojo dala spat kamor je prišlo čez dan. Največ v vozičku. Nič tišine, nč teme. No ja če je bil grozn ropot, sem se odmaknila, drugače pa ne.
To sem pa naredila iz enega razloga. Frendica je imela otroka, k ga je dajala vedno v posteljo spat čez dan, pol pa sploh ni hotel nikjer drugje spatiuser posted image  Ob popolnoma točni uri je moral biti v postelji in tišina. Nikamor ni mogla z njim.
Je pa res, da je vsak otrok drugačen. Pa včasih se lahko trudiš, da bi kaj spremenil , pa ne gre. Otrok si določi svoj red,..nekateri. saj nekako vidiš kako je tvoj vodlljiv. Dan za noč pa lahko zamenja tudi zaradi čisto kaj drugega. Samo po moje ne bo. To je ponavadi pri majhnih dojenčkih.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 13:34:00   
eya
Nikoli mu nisem čez dan naredila teme, od začetka smo imeli pa še radio čez dan vedno prižgan, da se je navadil dnevno-nočnega ritma.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 13:34:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Nikoli mu nisem čez dan naredila teme, od začetka smo imeli pa še radio čez dan vedno prižgan, da se je navadil dnevno-nočnega ritma.

enako tudi z radijemuser posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2007 13:59:13   
bobek05
spi od rojstva skoz dan v pol temi (obrnem žaluzije) pa še nikoli ni zamenjal dneva in noči...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2007 16:15:33   
gogi73
Jz obrnem žaluzije, da ni tolk svetlo, čiste teme ne delam.

Naš sonček je zasijal 07.12.2006!

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2007 20:57:57   
mojsoncek
Cez dan mu nikoli nisem naredila ciste teme. Roleto spustim samo toliko, da ne sije sonce direktno v sobo. 

(odgovor članu gogi73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2007 21:21:48   
Strawberrie Cherrie
Zatemnim sobo in to je to...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2007 21:56:09   
pikapolona2
Mam strešna okna pa nobenih žaluzij gor tak da spi na svetlem...seveda kolikor pač spi...beri zeeelo malo. Še najbolj hepi in dremava pa je v vozičku kjer tudi 2 uri skupaj drema.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2007 23:34:39   
petra81
Sobo ima obrnjeno na sever in ji nikoli nisem zatemnila sobe! Je navajena zaspati v vozičku (ko je bila manjša), v avtu, v postelji!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2007 8:45:21   
Anonimen
Mi ne zatemnimo sobe. Tudi ponoči ne. Pa kar lepo spi. Ponoči se seveda še crkljamo.

LP

(odgovor članu petra81)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2007 8:52:14   
Marogica
Ja, vedno zatemnimo sobo. Predvsem poleti je še slabše, ko sonce noter nabija in je tako svetlo, še jaz si "obrnem" roleto, če grem spat čez dan.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?