spanje čez dan (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sju -> spanje čez dan (2.4.2007 12:27:45)

ko dajete svoje dojenčke spat čez dan (čez opoldne) ali jim v spalnici naredite temno...se bojim da ne bi zato zamenjal noč in dan???

Hvala!!!

madela -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 12:29:41)

Jaz spustim samo eno ruleto,tako da ni premočne svetlobe,nam namreč ravno v spalnico sije sonce. Drugače pa je kar svetlo,nimam popolne teme.

Anonimen -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 12:41:57)

ja dam dol žaluzije, ki pa ne zatemnijo čist, samo toliko da sonce ne nabija ful

BaByGiRl -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 12:44:09)

Jaz sem mojo dala spat kamor je prišlo čez dan. Največ v vozičku. Nič tišine, nč teme. No ja če je bil grozn ropot, sem se odmaknila, drugače pa ne.
To sem pa naredila iz enega razloga. Frendica je imela otroka, k ga je dajala vedno v posteljo spat čez dan, pol pa sploh ni hotel nikjer drugje spati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ob popolnoma točni uri je moral biti v postelji in tišina. Nikamor ni mogla z njim.
Je pa res, da je vsak otrok drugačen. Pa včasih se lahko trudiš, da bi kaj spremenil , pa ne gre. Otrok si določi svoj red,..nekateri. saj nekako vidiš kako je tvoj vodlljiv. Dan za noč pa lahko zamenja tudi zaradi čisto kaj drugega. Samo po moje ne bo. To je ponavadi pri majhnih dojenčkih.

eya -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 13:34:00)

Nikoli mu nisem čez dan naredila teme, od začetka smo imeli pa še radio čez dan vedno prižgan, da se je navadil dnevno-nočnega ritma.

Anonimen -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 13:34:53)

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Nikoli mu nisem čez dan naredila teme, od začetka smo imeli pa še radio čez dan vedno prižgan, da se je navadil dnevno-nočnega ritma.

enako tudi z radijem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

bobek05 -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 13:59:13)

spi od rojstva skoz dan v pol temi (obrnem žaluzije) pa še nikoli ni zamenjal dneva in noči...

gogi73 -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 16:15:33)

Jz obrnem žaluzije, da ni tolk svetlo, čiste teme ne delam.

mojsoncek -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 20:57:57)

Cez dan mu nikoli nisem naredila ciste teme. Roleto spustim samo toliko, da ne sije sonce direktno v sobo. 

Strawberrie Cherrie -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 21:21:48)

Zatemnim sobo in to je to...

pikapolona2 -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 21:56:09)

Mam strešna okna pa nobenih žaluzij gor tak da spi na svetlem...seveda kolikor pač spi...beri zeeelo malo. Še najbolj hepi in dremava pa je v vozičku kjer tudi 2 uri skupaj drema.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

petra81 -> RE: spanje čez dan (2.4.2007 23:34:39)

Sobo ima obrnjeno na sever in ji nikoli nisem zatemnila sobe! Je navajena zaspati v vozičku (ko je bila manjša), v avtu, v postelji!

Anonimen -> RE: spanje čez dan (3.4.2007 8:45:21)

Mi ne zatemnimo sobe. Tudi ponoči ne. Pa kar lepo spi. Ponoči se seveda še crkljamo.

LP

Marogica -> RE: spanje čez dan (3.4.2007 8:52:14)

Ja, vedno zatemnimo sobo. Predvsem poleti je še slabše, ko sonce noter nabija in je tako svetlo, še jaz si "obrnem" roleto, če grem spat čez dan.

Stran: [1]