|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spacey
14.2.2005 11:29:48   
cmokec
Ali se je že kaj javila? :zmeden:

Upam, da je vse v redu.

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 1
   spacey
14.2.2005 11:37:08   
dory
Sej res...upam,da je vse ok...midva fajn drziva pesti :)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spacey
14.2.2005 12:25:04   
KIRA
meni glih danes. pravi da ji nekaj otrdeva buši in da bo šla na pregled, ker je v 35.t. če bo kaj poročala, vam javim....
LP

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spacey
14.2.2005 12:29:01   
cmokec
hvala. :rozica::rozica:

Držimo :miska::miska:

cmokec

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spacey
14.2.2005 12:37:43   
KIRA
tudi jaz. če jo špika v križu in buši otrdeva so lahko že lažni popadki ali kaj takega. upam, da se bo oglasila, ko pride s pregleda!!9nebesa

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spacey
14.2.2005 16:39:14   
spacey
Hojla punce!

Bom kar kopirala iz prejšnje teme, se vam pa tako lepo zahvaljujem za skrb, ki jo izražate do mene, da so mi kar solzice prišle na uče. :ups: Res hvala in za vsako velik šopek :rozica::rozica::rozica: in naj vas angelčki :angel::angel::angel: čuvajo.

Najprej en lep valentinov dan! :rozica::darilo::rozica:

No, obljuba dela dolg...torej poročilo. Torej tako je, da sem še vedno v enem kosu. :)-:)-:)- Bila sem na pregledu pri G, pa me je pregledala in pravi, da sem še popolnoma zaprta in da tudi glavica je še visoko, tako da je ok. Mi je pa zatežila, da naj zdej vsaj 2 dni strogo počivam, ker bi lahko bili to popadki in naj se zelo pazim do konca. Tudi sestre so me nahrulile in rekle naj zdržim vsaj še 3 tedne, pol pa lahko začnem razmišljat o porodu. :)- 8) :)-
Pol sem pa še v Postojnsko porodnišnico klicala, da jih povprašam kako in kaj glede poroda pri njih, pa če mora partner imeti kartonček, da je lahko z mano, pa je prijazna gospa rekla da sploh ne zahtevajo, radi pa vidijo da je partner opravil tečaj šole za starše. Potem sem ji pa še povedala, da sem iz Pirana in da bi rada prišla k njim rodit ter da se vse skupaj nekam že pripravlja (sem ji razložila včerajšnjo situacijo) in mi je prijazno rekla, da če želim, se lahko pridem k njim pokazat in na CTG.

No toliko, da veste da sem dobro in da je bilo to le opozorilo mojega telesa, da naj se malo umirim in počivam. :sloncek: Še dobro...res je da si želim malo prej, ampak toliko pa spet ne. :)-

In res hvala vsem, ki ste mi stale ob strani in pomagale z nasveti in priporočili. Šopek :rozica::rozica::rozica: za vsako in lepo se imejte.

Lp;
P 9nebesa 35t (samo še 35 dni!)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spacey
14.2.2005 17:48:58   
cmokec
:bravo::bravo: za veselo novičko.:bravo::bravo:

Sedaj si pa rezerviraj kavč in se do nadaljnega parkiraj. :)-:)-

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spacey
14.2.2005 17:50:02   
KIRA
živijo. sem glih prebrala. ja, pol pa čimčveč počivat. :)-:bravo:
najboljše si vzameš kako dobro knjigo ali pa filme...9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spacey
15.2.2005 1:07:08   
nikitta
super, da si se pomirila in da si tudi nas pomirila. Pusti se razvajat in uživaj!!!

PS: tudi ko boš rodila...PUSTI SE RAZVAJAT!

LP.
Nikitta

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?