spacey (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

cmokec -> spacey (14.2.2005 11:29:48)

Ali se je že kaj javila? :zmeden:

Upam, da je vse v redu.

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

cmokec

dory -> spacey (14.2.2005 11:37:08)

Sej res...upam,da je vse ok...midva fajn drziva pesti :)

KIRA -> spacey (14.2.2005 12:25:04)

meni glih danes. pravi da ji nekaj otrdeva buši in da bo šla na pregled, ker je v 35.t. če bo kaj poročala, vam javim....
LP

cmokec -> spacey (14.2.2005 12:29:01)

hvala. :rozica::rozica:

Držimo :miska::miska:

cmokec

KIRA -> spacey (14.2.2005 12:37:43)

tudi jaz. če jo špika v križu in buši otrdeva so lahko že lažni popadki ali kaj takega. upam, da se bo oglasila, ko pride s pregleda!!9nebesa

spacey -> spacey (14.2.2005 16:39:14)

Hojla punce!

Bom kar kopirala iz prejšnje teme, se vam pa tako lepo zahvaljujem za skrb, ki jo izražate do mene, da so mi kar solzice prišle na uče. :ups: Res hvala in za vsako velik šopek :rozica::rozica::rozica: in naj vas angelčki :angel::angel::angel: čuvajo.

Najprej en lep valentinov dan! :rozica::darilo::rozica:

No, obljuba dela dolg...torej poročilo. Torej tako je, da sem še vedno v enem kosu. :)-:)-:)- Bila sem na pregledu pri G, pa me je pregledala in pravi, da sem še popolnoma zaprta in da tudi glavica je še visoko, tako da je ok. Mi je pa zatežila, da naj zdej vsaj 2 dni strogo počivam, ker bi lahko bili to popadki in naj se zelo pazim do konca. Tudi sestre so me nahrulile in rekle naj zdržim vsaj še 3 tedne, pol pa lahko začnem razmišljat o porodu. :)- 8) :)-
Pol sem pa še v Postojnsko porodnišnico klicala, da jih povprašam kako in kaj glede poroda pri njih, pa če mora partner imeti kartonček, da je lahko z mano, pa je prijazna gospa rekla da sploh ne zahtevajo, radi pa vidijo da je partner opravil tečaj šole za starše. Potem sem ji pa še povedala, da sem iz Pirana in da bi rada prišla k njim rodit ter da se vse skupaj nekam že pripravlja (sem ji razložila včerajšnjo situacijo) in mi je prijazno rekla, da če želim, se lahko pridem k njim pokazat in na CTG.

No toliko, da veste da sem dobro in da je bilo to le opozorilo mojega telesa, da naj se malo umirim in počivam. :sloncek: Še dobro...res je da si želim malo prej, ampak toliko pa spet ne. :)-

In res hvala vsem, ki ste mi stale ob strani in pomagale z nasveti in priporočili. Šopek :rozica::rozica::rozica: za vsako in lepo se imejte.

Lp;
P 9nebesa 35t (samo še 35 dni!)

cmokec -> spacey (14.2.2005 17:48:58)

:bravo::bravo: za veselo novičko.:bravo::bravo:

Sedaj si pa rezerviraj kavč in se do nadaljnega parkiraj. :)-:)-

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

KIRA -> spacey (14.2.2005 17:50:02)

živijo. sem glih prebrala. ja, pol pa čimčveč počivat. :)-:bravo:
najboljše si vzameš kako dobro knjigo ali pa filme...9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

nikitta -> spacey (15.2.2005 1:07:08)

super, da si se pomirila in da si tudi nas pomirila. Pusti se razvajat in uživaj!!!

PS: tudi ko boš rodila...PUSTI SE RAZVAJAT!

LP.
Nikitta

Stran: [1]