|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sos
5.3.2008 12:49:57   
čuči
kako naj mu dopovem da je sex pomemben?pol leta nisva,pol enkrat sva,takrat zanosim,ful sva oba vesela,da bova mela otrocka,se mava ful rada,vse je uredu,noseca sem stiri mesece,sam sexat noce pogovarjat o sexu tudi ne,to mu pac zadnje leto priblizno ni vec pomembno.vse sm ze poskusila pa negre???user posted image user posted image user posted image user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sos
5.3.2008 13:00:52   
tanikaa
user posted image  Kje jih user posted image  pobirate?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu čuči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 13:07:30   
srki
Pitaj boga. Mogoče pa je pred "resno" vezo rad seksaluser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 13:08:34   
arabela*
oh uboga.ne vem kaj storiti,probajta se pogovorit

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 13:10:54   
deja27
moj je včasih tur rad sexal,zdej pa prej zaspiuser posted image user posted image po moje ni nč narobe,men včas reče,da sem preveč sitna,da bi lohk sexaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 13:11:54   
Anonimen
vse je uredu,

Jauser posted image
Vredu bi bilo če bi bila vidva prijatelja. Glede na to da naj bi bila partnerja ni pa čist nič vredu če enkrat letno seksata. To sploh ni veza.

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2008 13:13:06   
Klarissa
moj meni tudi večkrat ne da, ker je utrujen, al pa zaspan, ala sem ga pa prej kregala.
čudni dedci.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 13:17:05   
deja27
no men ne traja glih pol leta,če bi pauser posted image pol res ni zredu.Hotla sem povedat,da k moški zapenaj,so k žrebci,pol pa....niso več tukuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 13:20:33   
Anonimen
Hotla sem povedat,da k moški zapenaj,so k žrebci,pol pa....niso več tuk

Kolk časa sta pa skupaj? K midva sva 11 let pa nič manj ne seksava kot sva včasih.

(odgovor članu deja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2008 13:22:30   
srki
Kaj pa vem, mogoče enim kasneje, ko postanejo starši, ni več do tegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2008 13:26:44   
deja27
ja žal pač nimamo vse popolnih oz.tuk poskočnih moškihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2008 13:30:25   
Anonimen
Ma sej jst štekam da manjkrat seksaš k maš familjo in to. Sam onadva je še nimata kokr jst razumem. Pa seksala sta enkrat v 10ih mesecih. To pa men ni normalno, če sta oba zdrava. Pol sploh ni to tvoj tip, ampk tvoj prjatu. Pa še to ne....glede na to da ti niti povedat noče zakaj je tako.

(odgovor članu deja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2008 13:50:23   
deja27
moj med nosečnostjo na žačetk sploh ni upal,madona je bil smešen s tistem vprašanjem"a pa lohka,da nav kej narobe"user posted image user posted image user posted image ,zdej k mava pa otročka pa mene bol meče k njega,zato pa mam vrjetn zarad tege tak občutek,da pač niso več taki žrebciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2008 14:08:53   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ma sej jst štekam da manjkrat seksaš k maš familjo in to. Sam onadva je še nimata kokr jst razumem. Pa seksala sta enkrat v 10ih mesecih. To pa men ni normalno, če sta oba zdrava. Pol sploh ni to tvoj tip, ampk tvoj prjatu. Pa še to ne....glede na to da ti niti povedat noče zakaj je tako.

Ja, maš prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2008 14:30:55   
Anonimen
kako mi je zanimivo....vas brati, ker je pri nama ravno obratno....on je vedno bolj zagret za to kot jaz, pa imava odnose v meji normale...ampak on je vedno zato, pa ni važno ali je zmatran ali ne, se mi zdi, da itak za to ni nikol zmatran,sem bolj jaz tista....pa si velikokrat želim, potem se mi pa ne da....

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.3.2008 14:39:55   
žigolino
kako mi je zanimivo....vas brati, ker je pri nama ravno obratno....on je vedno bolj zagret za to kot jaz, pa imava odnose v meji normale...ampak on je vedno zato, pa ni važno ali je zmatran ali ne, se mi zdi, da itak za to ni nikol zmatran,sem bolj jaz tista....pa si velikokrat želim, potem se mi pa ne da....

Tole je pa tako kot bi sebe brala,sma mela en čas ful problem ker men je blo sam enkrat na mesec(po porodu),on bi pa vsak drug dan al pa vsaj dvakrat na teden.No zdaj je že tri leta naokol in zdaj pa tudi meni paše stari ritem,pa sva 10 let skupaj,no in parkrat na tedenuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2008 14:46:42   
Netopirčy81

vse je uredu,

Jauser posted image
Vredu bi bilo če bi bila vidva prijatelja. Glede na to da naj bi bila partnerja ni pa čist nič vredu če enkrat letno seksata. To sploh ni veza.

Se strinjam

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2008 14:49:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

vse je uredu,

Jauser posted image

Se strinjam

Tudi jaz.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2008 14:52:55   
Anonimen
žigolino...potem nisem edina...midva imava dva sinčka pa sta stara 9 in 7 let........skupaj pa sva 12 let......moški...nikoli nam ni prav ali je tako ali pa drugače...moj je podivjan...ne vem kdaj se bo kaj umiril kar se tega tiče.....pa jih ima 31!user posted image otročji pa za 2...potem mi pa še reče da bo na koledar zvezdice risal kolikokrat bo na mesec...smotko.....haha

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2008 15:16:03   
želva
To na pol leta pa res ni fajn, bo treba mal zaropotat!
No, čeprav pr nas ni nič drgač, zadnje tri mesece nosečnosti moj ni hotel, da ne bo kaj preveč žoknu user posted image , pol sva na pregled po porodu čakala, pol sva se lotla, pa ni šlo zarad šivov in ko je končno ratal je bilo pol leta okol user posted image .Evo me zdej pa čakam, da se bo kej spomnu, da nisem sam mama, ampak še kej druzga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2008 15:28:28   
čuči
ah,ful poslusam okoli druge pare,sej majo vsi kdaj krizico,sam je vedno z razlogom...midva pa nimava nobenih ovir,sj se velik pogovarjava,sam zadnje leto ga kr nekj ovira,pa se ne rad se pogovarja o tem,pa ne zato da bi mu blo nerodno sj sva skupj ze 9let,pa veliko tega sva dala skoz...sam enostavno rece sj bova ze...najhuj je to ker se ful sama s sabo obremenjujem in zgublam samozavest...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2008 15:30:05   
Skratek46
Samo neki bi vprašala-pa ne mislim ne sarkastično, ne zlobno-RES ne! Sam mam kolegico,ki ima teto,ki je mela super-krasno zakonsko življenje-BREZ sexa.Lih tko sta sexala enkrat na bog ve koliko časa...Pa ga je po 8ih letih zakona dobila z moškim v postelji...Sej logično, da ne rabi bit vedno tko, sam je pa dejstvo, da 1x sexat v 10ih mesecih,pa res ni normalno,če sta oba zdrava,pa naj reče kdo kar hoče...meni bi se zmešalo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.3.2008 16:36:03   
žigolino
pa jih ima 31! otročji pa za 2...potem mi pa še reče da bo na koledar zvezdice risal kolikokrat bo na mesec...smotko.....haha

Tekila-a si z mojim poročenauser posted image Ista leta isto obnašanje,pa reč mu da sta že dva,ki bosta na koledar pisala,ker moj je tudi to izjavo.Trenutno sem na dopustu tri tedne in sem spočita pa malo večkrat telovadima,tak da zdaj mam mir.Se pa kr bojim ko bom prišla iz službe cela izčrpana,mislim da bo vse po starem,bo treba vsak dan kakšen izgovoruser posted image

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.3.2008 16:42:02   
žigolino
ah,ful poslusam okoli druge pare,sej majo vsi kdaj krizico,sam je vedno z razlogom...midva pa nimava nobenih ovir,sj se velik pogovarjava,sam zadnje leto ga kr nekj ovira,pa se ne rad se pogovarja o tem,pa ne zato da bi mu blo nerodno sj sva skupj ze 9let,pa veliko tega sva dala skoz...sam enostavno rece sj bova ze...najhuj je to ker se ful sama s sabo obremenjujem in zgublam samozavest...

Sam kriza ponavadi hitreje mine,s tega kar si napisala pa mislim da nisi ti kriva in ne se s sabo obremenjevat,pač poizkusi najti vzrok pri njemu,pa parkrat daj kr spontano ti pobudo,če pa še takrat ne bo nič pol pa al je bolan al pa fantazira o moškihuser posted image

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.3.2008 17:12:16   
Anonimen
Se pojavi kriza. Amapk da v 10 msecih 1x to pa je že hudo. Pogovorita se.

(odgovor članu žigolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?