|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sos
5.3.2008 17:20:53   
uršika***
Pa si kaj probala s sexi oblekcami pa raznimi pripomočki pa to? Ali ti tudi kar čakaš? V akcijo punca! Da mu zmešaš glavo!!!

Če ti pa ne bo uspelo, se je pa res za vprašati, kaj hudiča mu je. Vsi moški, kar jih jaz ponam, bi non stop radi sexaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.3.2008 19:30:29   
mixi
user posted image  ne sekiraj se tako pač je večina partnerjev ko ženska zanosi ne sexajo več redno in to ker se itak spremenijo na ene vpliva tako na druge drugače. kar se tiče sexi hlačk , oblekic ,... pomoje to nima vpliva . pa še to moj ko zagleda trebuh vedno reče da on ima občutek kot da tega otroka grdo povedano nabija u glavo

(odgovor članu čuči)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.3.2008 20:04:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

user posted image  ne sekiraj se tako pač je večina partnerjev ko ženska zanosi ne sexajo več redno in to ker se itak spremenijo na ene vpliva tako na druge drugače. kar se tiče sexi hlačk , oblekic ,... pomoje to nima vpliva . pa še to moj ko zagleda trebuh vedno reče da on ima občutek kot da tega otroka grdo povedano nabija u glavo

Hm....saj ni problem v tem da ne seksajo v nosečnosti, nista seksala niti pred njo-no razen enkrat. Mene je kar groza kolk ženskam se zdi normalno da s svojim partnerjem seksajo 1-2xna letouser posted image

(odgovor članu mixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.3.2008 7:00:03   
srki
Ja ne vem no, pol pa mogoče mu ni do seksa z ženskami ampak bolj z moškimiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.3.2008 7:54:58   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Hm....saj ni problem v tem da ne seksajo v nosečnosti, nista seksala niti pred njo-no razen enkrat. Mene je kar groza kolk ženskam se zdi normalno da s svojim partnerjem seksajo 1-2xna letouser posted image

Meni je to vse skupaj malo čudno. Z mojim sva tudi že zeloo dolgo skupaj. 11 let živiva skupaj, pa se kaj takega ni nikoli zgodilo. Pa sem bila 3 x noseča.
Po mojem, če te zadeve ne laufajo tako kot morajo, tudi ostale ne štimaljo.
Mislim, da sta nekaj pometla pod preprogo in si ne upata pogledat kaj to je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.3.2008 8:31:41   
Colt
Ne, normalno to sigurno ni. Mam občutek da je nekaj ''večjega'' v ozadju.

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.3.2008 8:59:54   
Anonimen

To ni res. Vsaj v večini ne user posted image .

Čuči, meni to ne bi bil več partnerski odnos, mpak prijateljski. Zakaj mu ne paše
- to bi rekel Rugel: je homoseksualec
- ima probleme z erekcijo (to so v večini povsem biološki problemi) - resen vzrok za obisk zdravnika
- te ima še vedno rad, ampak mu nisi več privlačna (ampak mislim, da bi tudi v temu primeru seksala večkrat, ker potrebe so pa vseeno potrebe)

Ne se obremenjevat sama s sabo, ker nimaš ti problema, problem ima tvoj partner, ki pa ga lahko razrešita le skupaj, s pogovorom, kar pa vem, da je zelo težko doseči. Ne vem, poskušaj še z občutkom, nežnostjo, podporo v glasu, mogoče se bo le odprl.

(odgovor članu mixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
6.3.2008 22:53:59   
Anonimen
kako naj mu dopovem da je sex pomemben?pol leta nisva,pol enkrat sva,takrat zanosim,ful sva oba vesela,da bova mela otrocka,se mava ful rada,vse je uredu,noseca sem stiri mesece,sam sexat noce pogovarjat o sexu tudi ne,to mu pac zadnje leto priblizno ni vec pomembno.vse sm ze poskusila pa negre???user posted image user posted image user posted image user posted image   

No pri nas pa je obratno in traja že ene par let.

sam sexat noce pogovarjat o sexu tudi ne,

O vsem in o vsakem se pogovarja o tem ne.

user posted image  Kje jih user posted image  pobirate?
čudni dedci.

Vidite so pa tudi ženske čudne.

Kolk časa sta pa skupaj? K midva sva 11 let pa nič manj ne seksava kot sva včasih.
ja žal pač nimamo vse popolnih oz.tuk poskočnih moškihuser posted image

Zelo lepo da skrbita tudi za to plat partnerstva.

To na pol leta pa res ni fajn

RES NI FAJN.

Evo me zdej pa čakam, da se bo kej spomnla, da nisem sam oče, ampak še kej druzga.
da 1x sexat v 10ih mesecih,pa res ni normalno,
Amapk da v 10 msecih 1x to pa je že hudo.
Mene je kar groza kolk ženskam se zdi normalno da s svojim partnerjem seksajo 1-2xna letouser posted image
ampak mislim, da bi tudi v temu primeru seksala večkrat, ker potrebe so pa vseeno potrebe)

Očitno se najdejo tudi redki pimeri žensk, ki jim je normalno seks parkrat na leto.

(odgovor članu čuči)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
7.3.2008 6:41:04   
Natyy
Za mene to ni normalen odnos. Spolnost je zame pika na i nekaga odnosa. S takšnim moškim nebi živela, saj smo ljudje in potrebujemo tudi to.
Sama sicer nimam teh problemov saj je moj tako zagret, da bi vsak dan, celo večkrat user posted image  user posted image . Ga moram jaz malo nazaj držat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?