|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sor?
29.5.2007 16:26:35   
ancka1
Pozdrav!

Našemu malčku se je po jeziku naredila kar debela bela obloga. Vem, da je o tem že precej napisanega, pa vseeno, sem še malo neizkušena...ali je lahko to samo obloga od adaptiranega mleka (ker je bolj gosto ipd) ali je to že sor?
S sterilno vlažno gazico sem mu poskusila res nežno "postrgati"oblogo dol, pa je začel tako tuliti, da je joj.
Prosim za kakšen nasvet.

Hvala in LP.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sor?
29.5.2007 16:31:07   
Tiki
Najverjetneje je res sor. Pri nas ga je tudi pikolina imela in sem mislila, da je od mleka. Zdravilo je Daktarin gel.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2007 16:32:01   
blue sky
To je sigurno soor, ki pa ni nič kaj hujšega. Pomaga Daktarin oralni gel, ki ti ga lahko predpiše pediater ali pa ga v prosti prodaji kupiš v lekarni. V enem ali dveh dneh bo bolje.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2007 17:37:11   
barbi007
Naš mali je tudi imel debelo oblogo na jeziku in pikice na notranji strani ustnic ter na dlesnih. To se da sčistiti z gazo, samo moraš biti precej groba. Naš mali se je edno drl, ko mu je patronažna čistila usta. Ampak res moraš vse ščistiti, včasih tudi do krvi, če je potrebno (tako je rekla patronažna). Nato pa moraš fest namazati z Daktarin gelom. Najboljše, če namažeš na slepo dudo in mu daš v usta.

Pa veliko uspeha!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2007 18:46:31   
IWONA
To pa NIKAKOR NE,da NA SILO STRGAŠ DOL do krvi,halo že sama logika temu nasprotuje.Nikakor ne odstranjuj,maži z daktarinom in bo odšlo

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 19:00:01   
tančica
Jaz sem mazala z Daktarinom in je šlo stran v 3 dneh...nič ne trgaj na silo!

(odgovor članu IWONA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2007 19:42:57   
blue sky
Meni je pediatrinja rekla, da naj dam 3-krat dnevno Daktarin gel kar na dudo. sicer pa je krema "okusna", tako da ni problema, da je otroci ne bi prenesli.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?