|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sončna očala
2.5.2007 12:22:31   
maca123
Ali je priporočljivo da otrok star 1 leto že nosi očala? Nekje sem zasledila, da to ni zdravo zaradi zenic, da se preveč navadijo in potem more otrok vedno nositi sončna očala. Ali ima katera kakšne izkušnje s tem? Sončna očala da ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sončna očala
2.5.2007 12:31:41   
Njuškalo
Ne verjamem, da bi jih tak majhen otrok obdržal gor,po moje bi si jih skoz dol dajal.Jaz sem mojemu pri tej starosti vedno dajala kapo s šiltom za zaščito glave in oči.Sončna očala je dobil pri enih petih ali šestih letih.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2007 12:56:49   
BaByGiRl
Moja je sončna očala želela nekje pri 2 letih, sam so bile več dol kot gor..imele sva jih za v avto, ker je tam videla tudi mene. Sedaj pa že ene 3 leta redno daje očala gor ko vidi mene v avtu,...drugače jih pa nima.
Pri enem letu, pa jih bo tako imel bolj za igranje kot za nošenje.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2007 13:08:24   
eya
Jaz si tudi ne predstavljam, da bi jih moj enoletnik hotel gor imeti, ko se je že klobučka komaj navadil. Poskusita pa lahko. Mislim, da so celo priporočljiva, sploh za močno sonce.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2007 13:09:40   
Anonimen
Moja jih noče imeti gor, tako da ji tudi dajemo samo kapo s šiltom (kar bi ji itak zarad glavice).

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2007 7:53:50   
maca123
Naš jih ma pa rad gor, se nič ne pritožuje. Rada bi le vedela iz zdravstvenega razloga, če je to ok.....
Se bom še malo pozanimala. Hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2007 8:23:45   
Anonimen
Pred vsakim poletjem poslušam navodila pediatrov,naj otrokom(celo nekajmesečne dojenčke v vozičkih je pokazalo)nadnemo sončna očala(ampak ne tista iz stojnic za nekaj evrou,ampak kupljena pri optiku)zaradi močne
sončne svetlobe in sevanja,so baje oči več v nevarnosti,kot,tako,kot si ti opisala.

(odgovor članu maca123)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2007 11:15:27   
honey
Naš jih je dobil še pred 1. rojstnim dnevom in moram reči, da jih zelo rad nosi - je prav hud, če jih slučajno doma pozabimo, pa zunaj sonček sije. Po moje, da tudi tako majhnega otroka moti močno sonce, ravno tako kot odrasle, zato mislim, da je res priporočeno, da se očki zaščitijo s kvalitetnimi sončnimi očalami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?