|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sodelavka laže
5.6.2010 8:40:49   
josephine27
Ugotovila sem, da mi sodelavka s katero sva že precej let v dobrih odnosih laže. Vsaj parkrat v zadnjem mesecu. Zdaj pa sploh ne vem al naj verjemem tisto kar mi govori al ne? Res sem razočarana ker sem jo vedno štela med osebe na katere se lahko zanesem in je poštena do mene. Bi vi še zaupali taki osebi al bi se distancirali od nje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sodelavka laže
5.6.2010 8:56:08   
CatJa
Če ti laže, potem ji ne moreš verjet tistega kar govori, ali pač user posted image

Sicer pa čist odvisno za kaj gre, o čem ˝laže˝, bi morala mal več povedat.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2010 10:01:22   
josephine27
Laži so večinoma tiste male neškodljive in niso neposredno vezane name, vsaj za tiste kar jaz vem. Verjetno se vsak človek kdaj zlaže ali zamolči kakšno stvar. Gre za to da je bila to ena redkih oseb v službi ki sem ji 100% zaupala, če  ne edina. Pa sem zdaj v dilemi kako naprej al naj še naprej ohranjam tak odnos al naj jo jemljem z rezervo. V tem primeru bi se verjetno oddaljili ker si sedaj poveva precej tud osebnih stvari.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2010 12:48:58   
~Biba~
ne vem no, verjetno ima nek vzrok, da ti laže...oz. ti noče povedati resnice, ko pa sta si tako dobri, da si toliko osebnih stvari povesta, pa bi se tudi o tem lahko odkrito pogovorili...za zgubit nimaš ničesar.

< Sporočilo je popravil UnPerfect -- 5.6.2010 12:49:30 >

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2010 16:41:19   
Taddy78
Sem imela sošolko, no, nekaj časa sva bili celo prijateljici. Potem pa sem naenkrat začela opažat, da se vsake tolko zlaže, najprej je šlo za male stvari. Potem pa je to menda prešlo že v bolezen, saj je vse, kar je povedala, bila laž...da sem ji že na očeh prebrala, da glumi (široko je razprla oči)...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2010 20:40:09   
sanelaa
Človek, ki ima potrebo po laganju vsak dan, pa ni važno a je laž mala ali velika, ni iskren človek oz. še več, bi rekla da ima hude težave in potrebuje strokovno pomoč. Takšni osebi potem ne gre 100% zaupati, jo je treba vzeti za rezervo.  Laži namreč hitro iz majhnih in neškodljivih prerastejo v večje in lahko tudi škodljive. 

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2010 15:44:41   
karmy
jaz mislm da vsak od nas se zlaže vsaj nekajkrat v svojem življenju. Ali je to bela laž v službi, doma, pred sorodniki, pred t.i. prijatelji, ali pa velika laž.

če si dobila sodelavko na drobni laži, jim ne prepisuj velikega pomena, saj si tam da delaš in imaš dober odnos z kolektivom in ne da si ustvarjaš najboljše prijatelje.

Torej dokler tvoja služba ni v riziku zarad njenih laži, se ne sekiraj.

< Sporočilo je popravil karmy -- 6.6.2010 15:46:51 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

vedeževanje
danuska

Ali poiščete kdaj pomoč oziroma nasvet vedeževalke?

ja večkrat (9%)

ne še nikoli (66%)

občasno (25%)

Število vseh glasov: 80

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!