sodelavka laže (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

josephine27 -> sodelavka laže (5.6.2010 8:40:49)

Ugotovila sem, da mi sodelavka s katero sva že precej let v dobrih odnosih laže. Vsaj parkrat v zadnjem mesecu. Zdaj pa sploh ne vem al naj verjemem tisto kar mi govori al ne? Res sem razočarana ker sem jo vedno štela med osebe na katere se lahko zanesem in je poštena do mene. Bi vi še zaupali taki osebi al bi se distancirali od nje?

CatJa -> RE: sodelavka laže (5.6.2010 8:56:08)

Če ti laže, potem ji ne moreš verjet tistega kar govori, ali pač [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sicer pa čist odvisno za kaj gre, o čem ˝laže˝, bi morala mal več povedat.

josephine27 -> RE: sodelavka laže (5.6.2010 10:01:22)

Laži so večinoma tiste male neškodljive in niso neposredno vezane name, vsaj za tiste kar jaz vem. Verjetno se vsak človek kdaj zlaže ali zamolči kakšno stvar. Gre za to da je bila to ena redkih oseb v službi ki sem ji 100% zaupala, če  ne edina. Pa sem zdaj v dilemi kako naprej al naj še naprej ohranjam tak odnos al naj jo jemljem z rezervo. V tem primeru bi se verjetno oddaljili ker si sedaj poveva precej tud osebnih stvari.

~Biba~ -> RE: sodelavka laže (5.6.2010 12:48:58)

ne vem no, verjetno ima nek vzrok, da ti laže...oz. ti noče povedati resnice, ko pa sta si tako dobri, da si toliko osebnih stvari povesta, pa bi se tudi o tem lahko odkrito pogovorili...za zgubit nimaš ničesar.

Taddy78 -> RE: sodelavka laže (5.6.2010 16:41:19)

Sem imela sošolko, no, nekaj časa sva bili celo prijateljici. Potem pa sem naenkrat začela opažat, da se vsake tolko zlaže, najprej je šlo za male stvari. Potem pa je to menda prešlo že v bolezen, saj je vse, kar je povedala, bila laž...da sem ji že na očeh prebrala, da glumi (široko je razprla oči)...

sanelaa -> RE: sodelavka laže (5.6.2010 20:40:09)

Človek, ki ima potrebo po laganju vsak dan, pa ni važno a je laž mala ali velika, ni iskren človek oz. še več, bi rekla da ima hude težave in potrebuje strokovno pomoč. Takšni osebi potem ne gre 100% zaupati, jo je treba vzeti za rezervo.  Laži namreč hitro iz majhnih in neškodljivih prerastejo v večje in lahko tudi škodljive. 

karmy -> RE: sodelavka laže (6.6.2010 15:44:41)

jaz mislm da vsak od nas se zlaže vsaj nekajkrat v svojem življenju. Ali je to bela laž v službi, doma, pred sorodniki, pred t.i. prijatelji, ali pa velika laž.

če si dobila sodelavko na drobni laži, jim ne prepisuj velikega pomena, saj si tam da delaš in imaš dober odnos z kolektivom in ne da si ustvarjaš najboljše prijatelje.

Torej dokler tvoja služba ni v riziku zarad njenih laži, se ne sekiraj.

Stran: [1]