|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smrdi ji iz ust - 3 letnica
11.1.2006 11:54:54   
bskrle
Po bronhitisu naši Luciji smrdi iz ust, poskusili smo že s soparami, smrekovi vršički, toplimi oblogami ... zdravnica je rekla, da najbolje pomaga morje ali pa kake toplice.
Začela je počasi izkašljevati, a še vedno ji smrdi iz ust po gnoju.
Kakšen nasvet? Prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrdi ji iz ust - 3 letnica
11.1.2006 13:02:56   
lelaval
Mogoče pa ima angino - takrat imajo zadah zaradi gnojnih mandeljnov.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2006 14:08:24   
Anonimen
Moj Tibor je tudi včeraj imel zadah iz ust in sem res takoj pomislila na angino. Ker je imel v soboto in nedeljo visoko vročino, ampak zdaj pa izgleda kolikor toliko dober, zato nismo bili nič pri zdravniku. Že celo jest je malo začel. Ampak tale zadah me pa malo moti.
Po moje to kaže na kakšno vnetje nekje. A vam pediatrinja pravi, da je to kar O.K.?

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2006 14:28:33   
darjatimci
To je sigurno vnetje seveda najprej pomislimo na mandlje, možno pa da je tudi iz trebuščka zaradi kakšne hrane. Jaz sem pri mojih opazila tudi po določenih antibiotikih tak zadah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2006 9:24:28   
katarina j.
Ah, to našemu 4 letniku velikokrat pozimi, ko je polno teh prehladov pa virozic. Takrat ko to zavoham, vem da mu moram čistit nos, da je že ves zabasan. Začnemo mu špricat Sterimar-fiziološko rastopino, pa pihat iz nosa, kaj več pa ne moreš naredit. Včasih se iz tega naredi kakšna vročina, včasih pa mine.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?