smrdi ji iz ust - 3 letnica (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

bskrle -> smrdi ji iz ust - 3 letnica (11.1.2006 11:54:54)

Po bronhitisu naši Luciji smrdi iz ust, poskusili smo že s soparami, smrekovi vršički, toplimi oblogami ... zdravnica je rekla, da najbolje pomaga morje ali pa kake toplice.
Začela je počasi izkašljevati, a še vedno ji smrdi iz ust po gnoju.
Kakšen nasvet? Prosim.

lelaval -> RE: smrdi ji iz ust - 3 letnica (11.1.2006 13:02:56)

Mogoče pa ima angino - takrat imajo zadah zaradi gnojnih mandeljnov.

Anonimen -> RE: smrdi ji iz ust - 3 letnica (11.1.2006 14:08:24)

Moj Tibor je tudi včeraj imel zadah iz ust in sem res takoj pomislila na angino. Ker je imel v soboto in nedeljo visoko vročino, ampak zdaj pa izgleda kolikor toliko dober, zato nismo bili nič pri zdravniku. Že celo jest je malo začel. Ampak tale zadah me pa malo moti.
Po moje to kaže na kakšno vnetje nekje. A vam pediatrinja pravi, da je to kar O.K.?

darjatimci -> RE: smrdi ji iz ust - 3 letnica (11.1.2006 14:28:33)

To je sigurno vnetje seveda najprej pomislimo na mandlje, možno pa da je tudi iz trebuščka zaradi kakšne hrane. Jaz sem pri mojih opazila tudi po določenih antibiotikih tak zadah.

katarina j. -> RE: smrdi ji iz ust - 3 letnica (18.1.2006 9:24:28)

Ah, to našemu 4 letniku velikokrat pozimi, ko je polno teh prehladov pa virozic. Takrat ko to zavoham, vem da mu moram čistit nos, da je že ves zabasan. Začnemo mu špricat Sterimar-fiziološko rastopino, pa pihat iz nosa, kaj več pa ne moreš naredit. Včasih se iz tega naredi kakšna vročina, včasih pa mine.

Stran: [1]