|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smrčanje
4.12.2007 18:06:32   
Skabi
Moj sin je bil pri treh letih na odstranitvi žrelnice zaradi pogostih vnetij ušes. Takrat je zelo smrčal (žrelnico je imel povečano), po operaciji pa naj ne bi več.
No, zdaj po 2 letih in pol spet ZELO smrči, še huje kot njegov ati.
Morda kdo ve vzrok za ponovno smrčanje? Imate kak recept, kako smrčanje odpraviti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrčanje
4.12.2007 20:09:12   
Magi*
uf, sem ti hotela predlagat glede žrelnice, pa vidim, da ste to že uredili. pojdi do zdravnika in vprašaj kaj bi lahko sedaj bil vzrok.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2007 20:53:00   
čaki
tko je blo pri nas, pa še zdel se nam je, da spet slabo sliši. in smo šli nazaj. je rekla pediatrinja, naj gremo na ORL, kajti žrelnica lahko spet zraste.
no pa naša ni k sreči.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2007 21:35:06   
Veverička
Pojdite spet na ORL, nas so tudi opozorili, da lahko žrelnica spet zraste, na žalostuser posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2007 21:59:55   
BaByGiRl
Na žalost imajo punce prav ...res lahko spet zraste, saj jo samo spraskajo. Midve nisva šli na praskanje. Smrči kot star ata, včasih je skoraj čisto gluha,...žrelnica odmre(zakrkne dobesedno) pri 15 letih, do takrat bomo pa morali potrpeti ( ker za 1x še ni bilo tako hudo s kakšnim bolečinami),..na žalost.

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2007 23:13:47   
lelaval

Moj sin je bil pri treh letih na odstranitvi žrelnice zaradi pogostih vnetij ušes. Takrat je zelo smrčal (žrelnico je imel povečano), po operaciji pa naj ne bi več.
No, zdaj po 2 letih in pol spet ZELO smrči, še huje kot njegov ati.

Moj sin je iz istega razloga bil napoten na odstranitev žrelnice (pravzaprav je imel že sluh slabši) in je pri nas isto. Smrčač, da mu ni para.
Jaz zaradi tega nisem hodila k zdravniku, ker žrelnico odstranijo, da se ne ponavljajo vnetja ušes, ne pa zaradi smrčanja in važno je, da je z ušesi vse vredu - po operaciji res še ni imel vnetja. TRKAM.
Mislim pa, da je smrčanje lahko dedno pogojeno (moje laično razmišljanje pač), ker tudi odrasel moški, če gre na operacijo, da ne smrči več, to ni doživljensko, pač pa le par let, potem pa je postopek potrebno ponovit. In, ker to za odraslega moškega ni ravno fajn - tudi bolečine so po operaciji, otroku ne bi privoščila tega.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?