|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smetana
11.11.2011 22:52:45   
darja.mark
Po enem obupnem dnevu...ja, moj dan je bil za en ku***, sem se spravila delat torto. Za jutri. Jaz in moj bova praznovala roj. dan. In ja, da bi se dan še končal skladno z jutrom, dopoldnevom, popoldnevom,...mi itak mora it VSE narobe. Odločila se se, da bom naredila Nutelino torto. Ne delam je prvič. Delala se jo že velikokrat, vsakič je bla odlična. Danes pa mi itak more vse nagajat, mater hujš kot da je petek 13.
Vzela sem Hulala smetano, mimogrede, tole vsakič uporabljam ker nam je po okusu najboljša, pa tudi fajn se strdi. No, dans pa ni tako. Noče se mi nikakor strditi. Mixala sem ene 15 minut, pa nič. Tekoča. Malo je šlo skupaj, a premalo ker mi bo vse ven steklo :(  Kaj naj naredim, kremfixa nimam zdaj doma. Zakaj se sploh noče strditi, to se mi ni še nikoli zgodilo. če ima katera kak nasvet ali pozna kak trik...help me...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smetana
12.11.2011 0:13:10   
Peli
Če imaš želatino, bi mogoče s tem poskusila, drugače pa zjutraj po novo smetano!

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: smetana
12.11.2011 0:30:55   
malania
Si jo imela na hladnem?
Jaz sem enkrat tud imela take težave (sicer ne vem ali rastlinska ali una druga), ampak sem sumila, da se ni strdeia zarad tega, ker ni bila v hladilniku... Ne vem.. user posted image

_____________________________

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: smetana
12.11.2011 8:30:23   
darja.mark
Na hladnem ni bila.....moj mi je prinesel iz trgovine, pol sem šla pa delat....vem da na njej piše, da more bit v hladilniku vsaj 3 ure, ampak nisem zdaj prvič tko delala...velikokrat sem jo prinesla iz trgovine pa pol začela delat...

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: smetana
12.11.2011 10:28:57   
andea
Jaz ravno zaradi tega kupim kakšno smetano več, ker ko gre nekaj narobe, gre vse narobe. Imam pa na zalogi tudi kremfiks.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: smetana
12.11.2011 11:44:26   
TomTaylor
Dej postavi to kar je nastalo za eno uro v hladilnik ali pa za 20 minut v zmrzovalnik pa pol probaj če se bo kaj lažje stepalo. Pa pazi, da ne boš nutele prezgodaj notri vmešala (razen če si jo že - potem od te smetane ne bo nič več)

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu andea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
12.11.2011 12:09:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: smetana
12.11.2011 16:31:29   
blaža
Smetana mora bit obvezno na hladnem, drugače se ne stepe, niti če se močno potrudiš.

Hulala je daleč najslabša smetana. če jo fajn stepeš in pustiš do jutri zunaj, pa poglej kaj v bistvu jeste. je kot stiropor. jaz sem delala iz nje torte za izložbo, ker se odlično posuši.user posted image

Drugače je pa res od Pomurskih in od Mu najboljša. IN najboljše ti je mešanje pol pol zaradi agregatnega stanja in okusa.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
13.11.2011 11:30:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: smetana
13.11.2011 11:40:18   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

zakaj pa uporabljate rastlinsko smetano? a ni boljsa iz mleka?


Si slišala za stvar okusauser posted image . Mojmu možu se želodec obrne sam da zavoha smetano iz mleka ali karkoli iz mleka, meni pa tudi ni všeč okus smetane- ima preveč okus po kravahuser posted image - zato sem nehala pit kavo s smetano. Pri mleku pa ne voham kraveuser posted image . Tak zdaj vidiš, tudi čudni ljudje teptamo zemljouser posted image .

Torej  ne,  nam ni všeč iz mlekauser posted image spljoh

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.11.2011 11:41:14 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
13.11.2011 17:51:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: smetana
14.11.2011 7:50:43   
darja.mark
No da poročam....ne, smetana se ni strdila, sem vanjo naslednji dan dala 3 kremfixe pa ni pomagalo. Ah ja, torto sem optimistično sestavila skupaj, v obodu. Dala v hladilnik in upala na najboljše. Strdilo se ni nič več. In ja, verjetno je res bila napaka, da nisem smetane prej dala v hladilnik za par uric, pa šele potem stepala. Rezultat...ko sem obod vzela stran, se je razlezla.....namesto torte je potem bila neke vrste grmada user posted image ...no ja, videz ni bil za nikamor, dobra je bila pa zelooo, so vsi pohvalili in me potolažili da bolje tako, kot pa da bi bla kot iz slike in zanič po okusu. Ja, sej so imeli prav. Smo se pa ob razlezenju 'torte' tako nasmejali, da je verjetno noben ne bo nikoli pozabil in tudi to šteje....haha....dobra izkušnja za naslednjič...

Zakaj rastlinska, preprosto zato ker nam je okus bolj všeč od navadne. navadna se mi zdi da ima tak prazen okus....saj jo pač pojem, samo če že lahko izbiram, raje vzamem rastlinsko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: smetana
14.11.2011 8:07:37   
Hope2
Zadnjič ti nisem svetovala, ker sem mislila, da je že prepozno. Meni se je to 1x zgodilo- sem dala prehitro nutelo, pa sem ugotovila, da je najbolje takrat oblate čist tanke naredit- kokr se da narezat tanke, pa namazat na tanko s tole tekočo kremco:-), . Tak dobiš precej večjo sočnostuser posted image

Zdaj sem pa delala višjo torto (5 normalnih oblatov), pa krema ni bila fejst trda, tak da sem vsak namazan oblat dala mal v hladilnik za 10 minut, da se je krema mal strdila in potem naslednji oblat. Če ne, bi mi spodnjo kremo kar ven potisnilo od teže. Tak pa je vse skupaj super ratalo- lepe linije kot v kaki slaščičarniuser posted image user posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: smetana
14.11.2011 9:24:38   
darja.mark
Hope, nikoli ni prepozno, bom vedela za drugič :)  Ja, mogoče sem tut nutelo prehitro noter dala, verjetno je vse po malem 'pomagalo' da je ostala tekoča. Bo drugič bolje :)  Je pa tal etvoje ideja super, mani to niti na pamet ni prišlo. Sem bla itak jezna, sem še banane, ki sem jih nameravala noter dat, pozabla no konc dat not :).  Ah ja user posted image ...kot pravi moj sodelavec...če si butast.....si butast :)))))

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?