|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 21:33:04   
cmokec
Smeh je pol zdravja.:)-:)- Pa malo je takih, ki se lahko iz sebe malo ponorčujejo.:ups: Našla sem nekaj :nosecka: vicov:

Izlet

V mestni porodnišnici pregleduje ginekolog nosečnice in presenečen ugotovi, da bodo tri bodoče mamice, ki ležijo na sosednjih posteljah, rodile šestega januarja. Ko se približna naslednji, četrti postelji, se hoče pošaliti in vpraša: "Ali boste tudi vi rodili šestega januarja?"Bodoča mamica se nasmehne in reče: "Ne, jaz pa nisem bila na tistem izletu!"

Rjavolaska pravi prijateljici blondinki : "Včeraj sem bila na testu za nosečnost.". Blondinka : "So bila težka vprašanja ?"

NOSEČNOST
V nabito poln avtobus vstopi dekle in prosi moškega, ki je sedel:
"Ali mi prosim lahko odstopite sedež? Noseča sem.!"
"Saj se vam še nič ne pozna! V katerem mesecu pa ste?"
"Noseča sem šele pol ure, noge me pa še vedno bolijo!"

NOSEČNOST
Janezek je videl mamo in očeta pri spolnem odnosu. Drugo jutro je vprašal očeta:
"Očka, kdo zanosi: tisti ki je pri seksu spodaj ali tisti ki je zgoraj?"
"Tisti, ki je spodaj."
"Hvala bogu, da mamica ne bo noseča!" si je oddahnil Janezek.

Pol zdravja smeh, pol ga že itak imamo, pa bo.
Dobro spančkajte, pa ne pozabite se mal pocrtljat, se jutri beremo.

cmokec
Neposredna povezava do sporočila: 1
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 21:47:40   
ninca
:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 22:36:19   
Lunca1
Te so dobri.

Lp Lunca

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 22:40:34   
Lunca1
Cmokec hvala, da si me v mal boljšo voljo spravla:). Sem že cel večer nekej sitna in depresivna, ker se mi bliža D-day, pa sem dones na CTG-ju poslušala eno ki je precej naglas rojevala, pol pa še stalno o majhni teži moje male:(.

Lp Lunca

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 22:44:44   
cmokec
Sem prav vesela, da si se malo razvedrila. :bravo::bravo:Pa tako sem vice iskala, so bili sami slabi, pa tile pogojni. Drugače sem pa jaz tudi iz Kranja. Napiši kaj o sebi.

cmokec

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 22:50:13   
cmokec
Za opise teže tvojega :duda: iz mojih izkušenj poslušaj malo pogojno. Jaz sem imela rok 26.3, rečeno mi je bilo, da bo zagotovo fantek, velik in težak. Ker naj bi bil pravi korenjak, naj bi rodila pred roko, se je videlo s CTG. Pa sem rodila drobceno (2750/50) punčko in to 6 dni čez rok. Ko sem iz porodnišnice klicala prijateljice, mi nobena ni verjela, ker sem rodila 1. aprila. Pa ni bila šala. bila je moja zlata princeska in sonček mojega življenja.

cmokec

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 23:03:41   
Lunca1
Sem ti pisala na privat:).

Lp Lunca

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 23:07:39   
Lunca1
:)-:)-:)- Jaz sem imela sošolko, ki je bila rojena 1. aprila, pa njena sestra tudi. Hudooo! Danes je rekla, da je težka tam nekje okrog 2600 g (39t1d). A so ti merili na UZ v Kranjski porodnišnici? Ker tisti menda mal čudno kaže. Se pa menda hitro zmotijo tudi za 0,5 kg. To bomo pa še vidli. Da pa zamenjajo punčo za fanta, ta je pa po moje redka, prej bi rekla kontra. No upam da se pri meni ne moti, ker zdaj mamo pa že 3 krilca kupljena, pa bi jih fantek mal težko nosil:)-:)-:)-.

Lp Lunca

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   smeh je pol zdravja
24.11.2004 23:07:49   
cmokec
Sem prebrala hvala. Jest bom pestke zate držala, ti pa se pa obvezno še kaj javi.

Pa lahko nočko,
cmokec

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   smeh je pol zdravja
25.11.2004 8:42:48   
klarisa
Tale mi je hud....:))

Mož in žena seksata in ko je mož v pozi na vrhu ga prične zena božati po
glavi.

Mož jo vpraša kaj počne.
"Roge iščem"
"Zakaj?"
"Zato, ker seksaš ko hudič "
Mine nekaj dni situacija podobna vendar žena na vrhu.
Moz jo začne božati po glavi.
Vpraša žena : "Kaj pa delaš?"
"Roge iščem."
"A, zato ker sem živa kot hudič?"
"Ne ker si težka kot krava!"

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   smeh je pol zdravja
25.11.2004 9:05:30   
koala
:)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)-
No zdaj me pa trebuh boli :)- :)- :)- :)- :)-

Koala

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   smeh je pol zdravja
25.11.2004 13:04:29   
bambi
:bravo::bravo::bravo::bravo: Klarisa ta je pa res dober, sem ga morala takoj prebrat sodelavki, ker sem se ful smejala, pa me je gledala, če se mi je zmešalo....

BAmbi

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   smeh je pol zdravja
25.11.2004 13:09:07   
Lunca1
Ta je pa hud :)-:)-:)-.

Lp lunca

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.